Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Forkølelse ? - 4. uge

Redigeret 14 september, 2009, 02:56 i Åben debat om forkølelse
Jeg er en knægt på 18 år.
At gå til lægen gør jeg sjældent, dog tvang mine forælre mig til at tage til lægen for 3 uger siden. Jeg fik bare at vide at jeg skulle ligge mig i sengen og drikke varm the mm. Da det blev værre tvang mine forældre mig igen til at besøge lægen for 2 uger siden. Han tog en blodprøve som skulle vise hvis der var symptomer på influenza mm. Igen, måtte jeg tage hjem med samme svar.

Nu er jeg på den 4. uge i min sygdom, ja jeg har det bedre, men kan det virkelig være rigtigt, at man skal gå og hoste så slemt så man kaster op (både mad, slim, mavesyre), appetitten er nærmest væk, forkølet er man også, og når jeg virkelig hoster slemt til, går der 2 min. før jeg kan få vejret, og alligevel kan man ikke få nogen behandling ?
Er det mig der klynker for meget, eller burde man ikke få en behandling af en art ?

^Dette er netop grunden til jeg aldrig går til lægen.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg undrer mig lidt over, så mange unge mennesker, der ustandselig er forkølede. Mit eget barnebarn er også blevet forkølet flere gange hele vinteren og sommeren.
    Jeg har mange gange sagt til hende. Du skal have en god vitaminpille og noget levertran. Det har jeg taget hele mit liv. Jeg er aldrig forkølet.
    Hun troede ikke på mig, selv om hun ikke sagde det rent ud, men jeg er en gammel ræv, som opfatter den slags.
    Hæ,hæ, sidste gang hun var forkølet var den helt gal. Hun måtte til halsspecialist. Hvad sagde hun: Du skal have vitaminer.
    Nu tager hun dem. Der går sikkert et stykke tid før det kan mærkes.

    Vitaminerne er drænet ud af den mad vi spiser. Og der spises for usundt.
    Tro det eller lad være. Jeg har ikke været forkølet i mindst ca 25 år , hvor jeg havde et enkelt tilfælde af forkølelse. Inden da, jeg husker det ikke.

    Jeg kan heldigvis tvinge en vitaminpille i halsen på min mand. Han er heller aldrig forkølet. Men det skal være en vitaminpille af den gode slags. Ikke de billige, som er med kunstige vitaminer, som kroppen alligevel ikke tager imod.
Log in eller Registrér for at kommentere.