Hjem Muskler, led og knogler Diskusprolaps

Hvad hedder det på dansk og hvor køber man det?

Redigeret 13 august, 2009, 10:46 i Diskusprolaps
Hej alle,

Jeg har diskusprolaps i nakken og smerterne er ulidelige. Jeg har dog ingen smerter i andre steder end i og omkring nakken, hvor nogle åbenbart får smerter i armene og ned i fingrene.

Min sundhedsforsikring vil dække en operation på privathospital, men jeg tør ærlig talt ikke.

Jeg har hørt om en person i udlandet, der har haft meget glæde af at bruge noget, der på engelsk hedder "Overdoor Traction Kit" og kaldes også andet. Jeg har fundet en masse i udlandet men kan ikke finde noget lignende i Danmark. Her er et par links:

http://www.amazon.com/Deluxe-Overdoor-T ... B000GTYBCI

http://www.amazon.com/NeckPro-Overdoor- ... hisProduct

Nogen der har en ide om, hvad sådan en hedder på dansk og hvor man købe sådan noget?

På forhånd tak
Atakos

Kommentarer

 • Hej Atakos

  Jeg ville ikke købe og bruge et sådan kit uden samråd med læge eller fysioterapeut. Så vidt jeg ved er der ikke nogen viden om at traktion, (som er et stræk) kan bedre diskusprolaps. Hvis det var sådan ,ville fysioterapeuterne jo bruge det i deres behandling og det gør de mig bekendt ikke.
  Hvis du alligevel springer ud i eksperimentering, kan du vel bare købe det på den side du har lagt ud som link. Hvad med at prøve akupunktur i stedet.
  Hilsen Prik
 • Hej Atakos

  Jeg tror bare at du bliver lidt fattigere.

  Jeg selv blev før operationen for prolapser i nakken behandlet med strækbehandlinger hos en fys. og jeg blev så dårlig at jeg måtte ligge med en spand jeg kunne kaste op i, bagefter var jeg mega svimmel og gik simpelthen og besvimede. Så jeg vil ikke anbefale det.

  Knus fra Isabell
Log in eller Registrér for at kommentere.