Hjem Mænd Åben debat for mænd

Operation For Forhudsforsnævring.

Redigeret 15 oktober, 2009, 16:57 i Åben debat for mænd
Hejsa,

Har et lille spøgsmål som jeg håber nogen kunne hjælpe med at opklare.
Jeg har for nu 15 dage siden væres oppe og blive opereret for ovenstående problem, og alt er gået perfekt og ser flot ud.

Men sting'ene skulle efter sigende "opløse" sig selv efter 10-12 dage, nu er der gået 15 dage for mig, og der sidder stadigvæk 2-3 sting tilbage. Mit Spørgsmål til folket er så om man selv skal tage affære her med de manglende sting?

På Forhånd tak.

Kommentarer

 • Hej.
  Min kæreste fik samme operation og hans sting tog også noget tid om at forsvinde. Jeg synes at du skal lade dem sidde uforstyrret, da det ellers kan risikere at påvirke det endelige resultat.
  Jeg håber at dit resultat bliver så godt som hans. Heldigvis har vi nogle dygtige læger i landet.
  - Maze
 • Hvad hed den operation i har fået lavet som sandsynligvis set godt ud kosmetisk. Jeg er også blevet opereret for forhudsforsnævring, men det var et såkaldt t dorsal slit og jeg er ikke ligefrem glad for hvordan det ser ud.
 • Hej,

  har lige været hos en speciallæge i dag for at foretaget en operation for forhudsforsnævring. Det var et såkaldt dorsal slit. Jeg har desværre ikke sat mig ind i hvad der skulle foretages og nu har jeg mine bange anelser jvf alle de indlæg vedr. dorsalt slit...

  I min naive tro havde jeg den holdning at speciallægen vidste hvad der er bedst. Han sagde at der var 2 muligheder: en snit på langs der så syes på begge sider og en komplet omskæring, der var en del mere kompliceret hos en voksen mand. Derfor valgte jeg den "lette" løsning.....

  Er der nogen der har positive tilbagemeldinger vedr. denne type operation ? Worst case scenario er vel så en komplet omskæring...Hvis hører jeg gerne fra vedkommende.
 • Når jeg ser på disse links med billeder af Dorsal Slit's, er jeg glad for at jeg i sin tid valgte at blive totalt omskåret, for det er da pænere end disse mærkelige/grimme forhuder:

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... l_slit.JPG

  http://img.medscape.com/fullsize/migrat ... 1.fig5.jpg

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _under.jpg

  Dorsal Slit burde være forbudt!
 • Det ser uæstetisk og afskyeligt ud.

  Rent faktisk har læger, der udfører den slags operationer (alle andre operationer i øvrigt) PLIGT til at informere om operationens foreventede resultat.

  Dorsal (eller lateral) slit anbefales som regel af læger, der er imod omskæring, hvor de skal hjælpe patienten, men hvor de ikke ønsker af udføre den fulde omskæring.

  I mange lande udfører man ikke den type operation på voksne, fordi indgrebet betragtes som en skamfering.

  Man kan dog efterfølgende foretage en fuld omskæring, fordi omskæringen rent faktisk begyndes med at lægge dorsal slit.
 • Hej,

  Jeg har fået placeret en aftale om "den lette løsning" inden længe, og når jeg ser de 3 billeder her, er jeg ret usikker på om det er den rigtige vej at gå.

  Kirurgens ord: Det er nemmere at tage mere væk end at sætte det tilbage på.

  Han er lidt for frisk, selvom han fortæller mig han fortager 150 af den slags operationer årligt.

  Jeg tænker om der findes flere billedlige eller tegnede eksempler på resultaterne kontra hinanden. Jeg fandt selv dette:

  http://www.raskov.org/files/Forhudsfors ... ration.pdf

  ..som viser en meget pæn tegning af hvor forhuden bliver fjernet.
  Der skrives at man fjerne den delvis eller helt - hvilket jeg jf. tegningen syntes ser fint nok ud.

  Jeg har også fået 3 numre på nogle kirurger jeg kan ringe til, kan det anbefales at booke en 2. og måske 3. konsultation eller ses det som værende at gå bag ryggen på nummer 1?

  Man vil jo nødig stille sig i dårligt lys overfor ham der skal snitte i "lillemanden".

  /Svensk29
Log in eller Registrér for at kommentere.