Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

jeg kommer for lidt.

Redigeret 26 juni, 2009, 11:15 i Mandlige sexproblemer
min kæreste er helt vild med sæd som en del af vores samleje, men hun mener jeg kommer unaturligt lidt. jeg har nu forhørt mig lidt omkring og det virker som om hun har ret. vi har prøvet at vente nogle dage i mellem, men lige meget har det hjulpet. er der noget jeg kan gøre for at øge min udløsning radikalt meget?

pft. tak for hjælpen (jeg har brug for den)

Kommentarer

  • Indstillinger
    skal lige nævne at vi har prøvet at måle det og min mængde svare til ca en kvart teske. ved ikke hvor nomalt det er. det kunne jo også gå hen at blive et problem når jeg skal have børn.
  • Indstillinger
    En kvart téske er helt klart lidt, men om det er for lidt til at få børn ved jeg godt nok ikke. Har hørt at en diet med meget æg burde øge mængden. Hvis i har for lidt forspil når du muligvis heller ikke at blive liderlig nok og danne nok sæd? Hvis man tager en quickie (ren sex, intet forspil og kæleri) så kommer alle mindre end det optimale.

    Prøv alternativt, at brug en time på forspil måske, eller se noget porno inden din kæreste kommer hjem til dig, så er du godt og grundigt liderlig, og har dannet en masse sæd når i så skal være sammen :)
Log in eller Registrér for at kommentere.