Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Slimhinder der brænder og svier

Redigeret 17 juni, 2009, 14:51 i Vulvodyni
Har igennem en årerække igen og igen haft problemer med brændende slimhinder i underlivet. Det er slimhinderne rundt om indgangen der svier og brænder og bliver røde. Har fået mange svampebehandlinger som nogle gange har gjort det bedre og nogen gange ikke.

Tilstanden kan vare fra 14 dage til måneder. Har de sidste 2 måneder haft problemet igen. Blev henvist til gynægolog. Har været hos ham i dag og fået dianosen Vulvodyni.

Gynægologen sagde til mig at der ingen behandling var, og at jeg måtte leve med det.

Er der nogen der har det lige som mig og har fundet en behandling der kan hjælpe på de brændende slimhinder ?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Sommer
    Jeg bliver så harm, når jeg læser dit indlæg. Du skal straks få en henvisning til en gynækolog, som er specialist i hudsygdommer, hvis du bor på Sjælland, så få en henvisning til Knud Damsgaard på vulvaklinikken på Holbæk sygehus, det kan kun gå for langsomt!
    Hvis den gynækolog som har undersøgt dig, ikke har taget en biopsi, så er du ikke undersøgt ordentligt. Brændende slimhinder, som bliver ildrøde.....det skal du ikke bare lære at leve med.
    For det første kan det være en hudsygdom som kan behandles, og slet ikke vulvodyni, for det andet, selvom det er vulvodyni, så er der rigtig mange behandlingsmuligheder, når man kommer i kyndige hænder.....så det skal du ikke lade dig spise af med.
    Prøv at læse her på siden på alle indlæggene om vulvodyni, læs også gerne dem og lichen sclerosus, måske bliver du klogere....og så er det til lægen i morgen og få en ny henvisning.....
    Held og lykke, og lad os vide hvordan det går...
    De bedste hilsner Anette
  • Indstillinger
    Hej Anette

    Mange tak for dit svar.
    Har tidligere fået taget en biopsi hos en anden gynogolog. Den vidste at slimhinden var irriteret men man kunne ikke se hvorfor. Der fik jeg også af vide at jeg måtte leve med det.

    Mange hilsner

    Sommer
  • Indstillinger
    Jeg gik i et år og havde brændede og svidende slimhinder. Det nærmest "kogte". Min læge vidste ikke, hvad der kunne være galt. Til sidst bad jeg min læge om henvisning til gynækolog.
    Gynækologen to nogle prøver. Det var en hudlidelse. Jeg blev behandlet med binyrebarkhormoncreme i en måned hver dag og i 14 dage efter blev det nedtrappet .
    Med små mellemrum blusser det lidt op, men nu er min læge og jeg klar over, hvad der skal til. Et par dage med cremen. Så er det væk.
  • Indstillinger
    jeg synes også du skal få en henvisning til en hudlæge, der kan undersøge om der er en anden sygdom end vulvo dernede. Det lyder som om du har en betændelsestilstand!

    Skynd dig afsted til lægen!

    Hilsen Marianne
  • Indstillinger
    hej maianne

    Startede med at få svampemedicin pille i 2 uger, fik så taget prøver og de viste at der var for mange streptolikokker. Fik så pencelin behandling lokalt i en uge. Så blev det endnu værre.Måtte tage på skadestuen hvor hun sagde at det var en allergisk reaktion på pencelinbehandlingen samt ubalance i underlivet. Fik allergipiller, lokalbedøvende creme og mælkesyre kapsler jeg skulle bruge i en uge.

    Da jeg stoppede med dem begyndte det at svie og brænde igen. blev så henvist til gynogolog som kunne se at jeg var rød hele vejen rundt i indgangen.
    Han berørte huden i indgangen med en vatpind, og hver gang han trykkede fik jeg smerte og brænden. Derefter fik jeg dianosen.
  • Indstillinger
    Men hvis den behandling du kom i virkede, kan du så ikke fortsætte med den? Du skriver at smerterne kom tilbage, da du stoppede med behandlingen..
    tager du p piller?

    Hilsen marianne
  • Indstillinger
    Hej Marianne

    Nej jeg tager ikke p piller fik fjernet min livmoder i 1996.

    Gýnogologen sagde at det så fint nok ud oppe i underlivet, det er kun i indgangen det er rødt og gør ondt ved berøring. Kan heller ikke have bukser der strammer.
Log in eller Registrér for at kommentere.