Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Reklamer

lotte123lotte123
Redigeret 9 juni, 2009, 05:14 i Ris og ros til Netdoktor
En hemming27 har væltet valgpropaganda ud over jeg ved ikke, hvor mange sider. Det er naturligvis uvæsentligt nu, efter som valget var i går, man kan ND ikke gøre et elelr andet - jeg tænker på, at om få måneder skal vi have kommunalvalg, og så kan man vel forvente, at den ikke får for lidt med alt det propaganda ud over det hele??

I øvrigt har jeg via mail nogle gange nævnt omkring en noget aggressiv reklamekampagne for Viagra - nogle af disse reklamer bliver fjernet andre ikke.

Mit spørgsmål er, om ND ikke kan gøre lidt mere ud af at gøre brugere opmærksom på, hvad det her i grunden er? Ind i mellem bliver jeg som også i tvivl - i et tidligere indlæg har jeg spurgt omkring fjernelse af en debat om dyresex, og her kan man mene, hvad man vil, men det handlede da i det mindste om et - for nogen - alvorligt sygdomsproblem. Der var ND da i alle højeste grad på pletten og fik fjernet debatten dagen efter, den var startet.

Den slags kan man åbenbart ikke have her, men reklamer for tvivlsomme produkter og valgpropaganda, lader til at være helt ok????

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Lotte 123

    Det er ikke tilladt at benytte Netdoktors debatter til reklame – hverken for forskellige varer eller for politiske kampagner. Dette står også i vores debatregler:
    http://www.netdoktor.dk/regler_debat.htm

    Vi gennemgår debatterne og redaktionens indbakke nogle gange om ugen. Herved kan der gå nogle dage, inden et givent indlæg bliver slettet – eller det kan gå et antal timer, i tilfælde af, at indlægget bliver lagt på debatten samme dag, som debatterne gennemgås af en moderator. Selv om vi gør vores bedste for at få reklameindlæg slettet så hurtigt som muligt, kan vi derfor ikke garantere, at der ikke vil være nogle dage, hvor de er at finde på debatten, idet vi desværre ikke har mulighed for at se debatterne igennem hver dag.

    Vi opfordrer jer derfor til at ignorere reklameindlæggene – de bliver slettet så hurtigt som muligt. Derudover bliver brugerne bag indlæggene forment adgang til debatterne via deres IP-adresse.

    De bedste hilsner

    Redaktionen
    Netdoktor
Log in eller Registrér for at kommentere.