Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

anskaffelse af euthyrox

Redigeret 8 juni, 2009, 12:05 i Forstyrrelser i stofskiftet
Hejsa

Sikke en ballade med de dumme nye Eltroxin piller.... Jeg kan ikke få TSH ned på normalen uden at øge dosis helt vildt i forhold til gammel eltroxin, og det er min mave ikke vild med. Synes også mit humør er på nulpunktet, har meget let til tårer uden at vide hvorfor. Min læge er ikke så nem at have med at gøre, vil derfor gerne vide...... Kan man købe Euthyrox på nettet uden recept - og i så fald er der en risiko for at tolderne tager fat i nakken på en?
Hvis det lykkes at få en recept, er det så OK at købe på nettet.

På forhånd tak for svar

Pia
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Pia.
    Jeg købte Eutirox via www.goldpharma.com. Der er forskellige ting du skal udfylde, og når det er godkendt, bliver der sendt recept derfra til et apotek.
    Ja, det er yderst forfærdentligt med de nye Eltroxin
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Kære Pia.
    Du må gerne importere fra et EU land, uden tolderne blander sig.
    Jeg glemte lige, at skrive dette.
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Hej Anemone
    Jeg skal da lige høre hvordan det går med dig ? Jeg har ikke været aktiv på siden et stykke tid men har fulgt med i debatten. Jeg har godt nok "mødt muren" lige nu. Jeg har bare SÅ mange muskel smerter og det er bestemt i en grad som jeg ikke har oplevet før : ( Mine tal er jo inden for normalen så.......Jeg kan se på siden der er rigtig mange der omtaler at ha muskel og led smerter. Har besluttet mig for at få en tid hos lægen og vil henvises til OUH. Jeg har ikke været tilknyttet en specialist siden 1996 fordi stofskiftet har kørt ok.
    Kh LH
  • Indstillinger
    Kære Lis.
    Det gør mig ondt at høre, at du ikke har det godt.
    Jeg er heller ikke selv på dupperne. Jeg synes, at der er langt imellem de gode dage.
    Jeg er startet på kviksølvsafgiftningen. I morgen er det 3. gang. Det var ellers meningen, at jeg først skulle have 20 EDTA behandlinger (har fået 9) og derefter 10 kviksølvsafgiftninger. Men ikraft af min akutte kviksølvsforgiftning, er dette program ændret. Jeg synes det tærer meget på kroppen, og jeg skal derfor have mere Eutirox.
    Jeg skal have taget blodprøver idag, da jeg skal til min sidste kontrol på OUH fredag. De kan således ikke gøre mere for mig, hvorefter jeg skal overgå til e.l. Ja, så må jeg se, om jeg yderligere skal sættes op i Eutirox.
    Jeg har således også været fulgt af OUH siden 2002.
    Jeg syntes, at det er en rigtig god ide, at du bliver henvist til endokrinologisk afd. Selv om vi ikke altid er tilfredse med sygehusbehandlingen, har de trods alt mere forstand på stofskiftet end éns e.l.
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Hej Anemone
    Det er rigtig hårdt for kroppen af blive afgiftet, samtidig skal du oveni forgiftes hos din tandlæge og så problemer med lavt stofskifte - det kan absolut ikke give velvære : ( Tror det er godt din afgiftningsplan er ændret, du skal jo af med kviksølvet : )
    Jeg har fået en tid hos min læge fredag og får taget nye blodprøver i morgen. Så må vi jo se hvad de viser og om han vil sende mig "ud af huset"
    Jeg plejer absolut ikke at ha besværligheder med at gå til læge men når kræfterne og modet forsvinder lidt bliver det svært. Det sker jo meget nemt at vi får en dårlig behandling når vi ikke er på dupperne.
    Hvem var du henvist til på OUH ? Min bedre halvdel har haft TB og har været godt tilfreds. Han spurgte ved sidste kontrol forsigtig vedr mine muskel smerter og fik at vide hvis jeg var hans patient skulle jeg trappes ud af medicinen og muskel smerter kunne opstå - hvorfor fik han ikke at vide, men jeg syns det er forsøget værd at prøve at blive henvist. Problemet er bare at min læge gerne vil sende henvisninger til Esbjerg.
    Kh LH
  • Indstillinger
    Kære Lis.
    Jeg har også TB. Han er nok den mest "humane", når det skal være.
    Sidste gang var jeg dog ved Laszlo. Han virker meget arrogant - og sagde at min kommende mulighed nok var pension. Han talte, så jeg knap kunne få et ord indført - så det har nok været meningen med det.
    Jeg sagde, at jeg havde det elendigt (fik ny Eltroxin - uden at være bevist om dette). Han sagde, at der ikke var forklaringer på, hvorfor nogle stofskiftept. aldrig blev raske igen. Han har på dette tidspunkt vist at der var kommet ny Eltroxin på markedet, men dette blev ikke nævnt. Det var den 10.03.09.
    Ja, det er virkeligt uuholdeligt, når vi slet ikke føler os på dupperne.
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Hej Anemone
    Desværre er det jo tit sådan at kommer man til læge og har det rigtig skidt, har bare brug for et smil og lidt forståelse går det tit modsat. Vi er jo vanskelige patienter og kan ikke udredes sådan lige. Men det har vi vist alle oplevet : (
    Forsat held og lykke med afgiftningen : )
    Kh LH
  • Indstillinger
    anemone..

    Jeg har nu været inde på goldenfarma og fået bestilt. Men sender de bare en recept eller sender de medicinen? For jeg skrev da min egen adr. i hvor det skulle sendes til.

    Synes godt nok også det blev lidt dyrt, men bestilte også kun en enkelt pakke på 50 stk af 50mg. Har selv mulighed for at komme til sverige i begyndelsen juli og vil købe noget mere der.
  • Indstillinger
    Kære Camilla.
    De bliver sendt til dig med posten.
    Ja, recept gebyr samt forsendelse er det samme, uanset hvor meget du køber.
    Jeg bestilte 2 pk 100 mkg Eutirox samt 2 pk 25 mkg.
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Kære Anemone
    Mange tak for dit svar, det var en stor hjælp! Jeg vil prøve Euthyrox i stedet, og se om det hjælper :-)

    Pia
Log in eller Registrér for at kommentere.