Hjem Sind og psyke Incest og seksuelt misbrug

God psykolog i København?

Kender I en god psykolog i København? Har været udsat for mild grad af incest som barn, og har behov for at snakke om hvordan jeg skal takle det. Også mht. familien.

Kommentarer

 • Hej!

  Jeg ved, at Støttecenter mod incest har en liste over psykologer, der arbejder med problematikken. Du kan evt. ringe ind til dem, for at få nogle navne. Se kontaktoplysninger på http://www.incest.dk.

  Alternativt kan du søge 11 timers gratis psykologhjælp gennem psykologordningen. Timerne skal bruges hos en af psykologerne tilknyttet ordningen, der er på en liste. De har med sikkerhed forstand på incest. Se http://behandlingafovergreb.dk/page229.asp.

  Skal det være en psykolog? Der findes rigtig gode terapeuter der har specialiseret sig i seksuelle overgreb. Prøv at google 'incestterapi', så kommer der nogle rigtig gode terapeuter frem.

  Held og lykke med det!

  De bedste hilsner
  Menneskebarnet
 • Tusind tak. Har indsendt mit brev til styrelsen.

  Men hvad nu hvis man både har oplevet fysisk incest som barn (i den milde ende), og nu senere som voksen har erkendt at han har sagt til ting til mig som har haft seksulle undertoner som voksen, men som jeg først nu har incest ikke er bagataller men en fortsættelse af hans krænkelser?

  Krænkeren er min egen far.
 • Det er desværre slet ikke ualmindeligt, at krænkelserne fortsætter op i voksenlivet i form af f.eks. verbale krænkelser, som det du har oplevet.
  Det er bl.a. også derfor, at det er så vigtigt at få professionel hjælp og rådgivning, så man kan finde ud af, hvordan man forholder sig til og finder en løsning på disse problemer, så man ikke længere udsættes for det.


  Mange hilsner Helene
Log in eller Registrér for at kommentere.