Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Få indflydelse på fremtidens selvinjektionsapparat!!!

Redigeret 7 april, 2009, 05:52 i Leddegigt
Kære alle
Vi er to civilingeniørstuderende, på retningen Design og Innovation, der er i gang med at skrive vores afgangsprojekt. Vi har begge stor erfaring og interesse i produktudvikling af medicoteknisk udstyr. I samarbejde med B&O Medicom har vi formuleret en spændende målsætning om at designe fremtidens injektionsapparat til bl.a. sclerose ramte.
Det apparat, vi gerne vil udvikle skal være mere brugervenligt, ergonomisk, imødekomme nålefobi osv. Målet er at nå frem til et færdigt koncept med tilhørende prototype inden august 2009, det vil så være op til jer og de farmaceutiske virksomheder at vurdere om apparatet skal i produktion.
Da dette apparat skal designes til Jer, er det meget vigtigt for os at høre og forstå jeres meninger om og holdninger til fremtidens autoinjektor apparater, derfor har vi udarbejdet et lille spørgeskema som vi håber i vil besvare.
http://www.smartsurvey.dk/main/skema/hv ... atseud___/
Formålet med spørgeskemaet er, at vi får et indblik i hvilke funktioner I ønsker et selvinjektionsapparat bør/skal have. Spørgeskemaet vil kun tage omkring 5 min at svare på. Vi håber meget I vil hjælpe os med at hjælpe jer :-)

De venligste hilsner
Stud.polyt. Morten Friis Karlsen og Stud.polyt. Jens Gad
Ps. Når I har svaret på spørgeskemaet kommer der en meddelelse op om at web adresse ikke findes, dette skal i bare ignorere, vi har modtaget jeres svar!

Kommentarer

Log in eller Registrér for at kommentere.