Hjem Øvrige debatter Forslag og kommentarer

Anstrengt vejrtrækning.

Det er meget svært at forklare, men jeg har nogle meget irriterende "problemer" med min verjtrækning. Jeg er 100% sikker på at det ikke er en fysisk sygdom for jeg har før haft perioder hvor det gik fint.
I hele den periode jeg har haft en depression, siden 2006 (har været medicinfri siden 2008), har jeg været meget fokuseret på min verjtrækning. Det er som om min hjerne vil styre vejrtrækningen i stedet for at lade min krop gøre det per automatik. Forestil dig at hver eneste gang du indånder og puster ud spænder du uden at vide det i brystkassen og du er meget opmærksom på hver eneste åndedrag.
Lige nu er jeg inde i en af de perioder og det ødelægger hele min dag og nogle gange og også nat, da det hele tiden kører i hovedet på mig "træk nu vejret" og det er jo enormt dumt da det jo er noget kroppen gør på autopilot.
Er der nogle der har det på samme måde ??

Kommentarer

 • Hej Du..
  har det nok ikk helt på samme måde som dig.
  men jeg trækker vejret dybt og holder det nede.. Det er virkelig irriterende når man kommer til at tænke på det mens man gør det.
  ved ikke om det er noget fysisk, psykisk eller det måske bare er en dårlig vane??
 • Hej jeg har i tre måneder nu, haft det på samme måde, som dig. Det er som om min hjerne ikke vil slippe vejrtrækningen, og det føles konstant som om jeg ikke for luft nok. Mine lunger og hjerte blev tjekket for 4 måneder siden, og alt var godt. For mit vedkommende statede det efter flere dødsfald i min familie. Jeg kan for mit vedkommende sige at , det har hjulpet mig efter jeg er startet, hos en akupunkttur, og derudover har jeg købt en dvd af lotte paarup, hvor man lærer nogle vejrtræknings øvelser. du kan finde hende på nettet under www.lottepaarup.dk Hun er spicialist i vejrtrækning. vh. mamelukx1
 • Hej..

  Jeg har det præcis på samme måde. Jeg fik nogle små anfald hvor jeg følte at jeg var ved at blive kvalt. Har haft det sådan i 3 måneder nu. Fik lyttet til mine lunger og hjerte, men det lød helt som det skulle. Det ødelægger også hele min dag, og jeg tænker alt for meget over det.
  Er nu begyndt at tage citalopram Teva mod angst, men det har desværre ikke gjort det bedre..

  Hilsen
  Funda
Log in eller Registrér for at kommentere.