Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjælp en 17 årig pige...

24

Kommentarer

  • Indstillinger
    Måske kan hypnose (hypnoterapi) hjælpe Jer. Det kan være effektiv behandling for mange ting - også fysiske lidelser.

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Hej gå til en hypnotisør
    Det er så enkelt at blive hjulpet med det eneste det kræver er at din underbevisthed lærer at den lukke af for blæren når du lukker dine øjne det er simpelt hurtigt og effektivt og bliver også brugt på mindre børn
    De bedste hilsner
    Anders Jensen
  • Indstillinger
    til ras123 måske skulle du erstatte sutten med en kugle dyne som kunne gøre dig tryg. kan du ikke komme på toilet om dagen med afføring så det ikke kommer om natten. måske kan du også få en alam der vækker dig.held og lykke
  • Indstillinger
    Hej med jer.

    Jeg kan absolut tilslutte mig rådet om hypnose.
    Noget helt andet er, om man kunne overveje at have et vækkeur, der ringer på et tidspunkt i løbet af natten, hvor man så står op og tisser.

    Jeg har absolut ingen erfaring at hænge det op på, men jeg synes i hvert fald, det kunne være et forsøg værd, hvis I ikke allerede har prøvet det.

    Kærlig hilsen Oktober
  • Indstillinger
    Hej. Jeg er en dreng der lige er fyldt 16. Jeg har ikke kunne styre min blærer om natten og nogle gange også om dagen i nu to år. Jeg bruger derfor den løsning at jeg sover med ble om natten og har også nogle gange en på om dagen. Det er træls, men jeg har lært at leve med mit problem. Hvis nogen vil høre noget mere om dette kan i skrive til mig på min mail carlemil13@yahoo.dk
  • Indstillinger
    Hej.
    Jeg må sige at jeg føler med dig.
    Jeg kan ikke give dig nogle trøstende ord men kan se mig selv i dig.Jeg har til og med mit 26 år været sengevæder jeg har prøvet ALT medicin i alle former , Ringe apparat, været med i søvnforsøg på Skejby i Århus osv.
    Desværre du producerer ikke nok af et hormon men det skulle medicinen så kunne klare. Men det hjalp ikke.
    Da jeg så blev gravid med mit første barn sluttede tisseriet pludselig. Men jeg har stadig små børn og har jo ikke sovet ordenligt siden mit 26 år ( er i dag 40 )
  • Indstillinger
    Hej Milla og andre der skrev herinde
    Jeg ville lige spørge dig og jer andre med problemet om i fik løst det og hvordan i fik løst det:)

    Jeg er selv 18 år og sengevæder og kender alt for godt det med at føle sig pinligt berørt, det en forfærdelig følelse.
  • Indstillinger
    Hej jeg hedder Nickolaj jeg er 14 år gammel.

    Jeg har aldrig haft bøvl med at tisse om natten men det har jeg fået grunden tror jeg at jeg har ødelagt min "stopklods" til tisset. Jeg er bange for at fortælle min mor det og jeg er bare begyndt at dække det med håndklæder. Hvad skal jeg gøre?
  • Indstillinger
    Hej

    Ja det er ikke så sjovt men det er ikke noget at være flov over at fortælle det til dine forældre. Mange børn og unge lider under det i en periode. Hvis du har fået blærebetændelse må du en tur til lægen. Ellers er her et par fiduser

    KNIBEØVELSER FOR Mænd

    https://www.youtube.com/watch?v=pnNotIVFkyg

    HOMØOPATISK MEDICIN MOD SÆNGEVEÆDNING

    Prøv evt. Dr Reckeweg R 74 mod Urininkontinens og sængevædning især for børn og unge. Det har ingen bivirkninger da det er homøopatisk. Du kan læse om hvordan du tager det ved at søge på "Dr reckeweg indikationer" i google.

    Du kan købe det i Matas webshop.

    https://www.matas.dk/dr-reckeweg-r-74-50-ml


    Til Netdoktor. I behøver ikke at være så nidkære til at fjerne mine links da jeg ikke sælger noget og ikke har aftaler med Matas :-). Hvis jeg var jer ville jeg koncentrere mig mere om de som sælger potenspiller.
  • Indstillinger
    persille1persille1
    Redigeret 27 juli, 2016, 09:49
Log in eller Registrér for at kommentere.