Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hej herinde !

Redigeret 23 marts, 2009, 05:54 i Mandlige sexproblemer
Jeg har en kæreste, som har været ud for en ulykke, han brækkede ryggen!
Han er lammet fra nalven og ned . Han bruger viagra og har ik haft udløsning siden ulykken i juli 08. Igår fik han lov til at låne en masagehalløj , så gik der 9 sek. Men der var blod med i! Det skræmer ham selv, men jeg vil da vide om andre har oplevet det? Eller om det muligvis er fordi han ik har gjort det længe`?

Kan i hjælpe med en grund? :-)

Vh Louise

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej..

    Jeg tror du eller din kæreste skal kontakte hans læge. Det er ikke normalt, at der kommer blod med ud - og blod burde slet ikke have sammenhæng med urinrøret.

    Der kan være flere årsager til blod fra urinrøret, f.eks. betændelse, blæresten osv., men ingen af dem er særligt normale. Har i oplevet det flere gange siden?

    Så til dig! Du skal lige passe på ikke at tænke, at du ikke kan tilfredsstille din kæreste, bare fordi han ikke kommer når han er sammen med dig. Det kan sagtens komme tilbage, og både han og du lærer hvordan det virker bedst. Der er sket en stor omvæltning i jeres begges liv, og det psykiske kan også være grund til at det er svært at præstere det bedste i sengen for jer begge. Det er der i sig selv ikke noget unormalt i.

    Men først og fremmest, så kontakt lige en læge, men vær ikke nervøs - sandsynligheden for at det er noget helt harmløst er stadig enormt stor.
Log in eller Registrér for at kommentere.