Hjem Lunger Lungeproblemer

Søger et svar

Redigeret 4 februar, 2009, 10:01 i Lungeproblemer
har siden december haft noget sjov med vejrtækningen-
Har haft noget lignenden et pr gange før men ikke i så lang tid. ca 2 måneder nu. Men ja først vard et bare som noget forkølesle. I ved når man trækker vejret lidt unormalt. Så fik jeg mindre (ikke særlig slemt) ondt i halsen og følelsen af der var hævelse. i den tid stoppede jeg næsten med at ryge- 20 om dagen blev til ca. 40 - 60 på den måned. En af dagene havde jeg mega ondt i den ene side (muligvis lunge) og hvis jeg prøvede at ryge kunne jeg næsten ikke trække vejret. (men igen ikk sådan at jeg følte jeg skulle dø)
Men nu gisper jeg bare efter vejret enagng imellem.- Ikke konstant men sådan en time afgangen med måske en 5 min mellem hvert 'gisp'. Og har følelsen af der sider slim i kanalen mellem næse og bagerst i ganen (ingen ide om der er en kanal der men sådan føles det. Har til tide svært ved at synke mit eget mundvand. Og den hævede del føles nogle gange som om der er noget der hænger over hulet til spiserøret. Har været ved læge der har lyttet til lunger. og tjekket for infektion. og fik primicillin da han mente min hals var lidt hævet.
Men ja har skrevet en lang besked om angst et andet sted her inde. Men tror bare ikke dette fælger med da angsten kommer og går. Men dette er konstant (kronisk i 2 måneder)

Kunne det bare være noget sjov virus? Er det ikke for lang tid at have influenza? Skal jeg ud at løbe? haha tror ikke kondien er så slem igen.
Er vi inde på noget så drastisk som lungekræft? Altså jeg er ikke læge så aner ikke hvad jeg skal tro da lægerne bare lytter kigger og siger. "der er intet at se tag hjem"
Har været snottet i ja næsten et år. Har tit åben vindue da jeg best kan lide kulde frem for varme. og tit føler jeg får bedre luft af at stå ved vinduet. Men hvad siger i? nogle der kan reletere til dette`?

Kommentarer

 • ja og sidste ting. som sagt ryger stadig af den grund når jeg ikke gør hoster jeg slim op så føles det bar være- Nok smartere at stoppe men er bare to ting der modstrider hindanden.
 • Hej
  Jeg mener bestemt, at hvis du oplever det samme i længere tid, skal du ikke acceptere lægens svar om at intet er galt.
  Min mor startede med hoste og kriller i halsen (hun var ikke typen, der gik til lægen for en lille ting). Da hun kom til læge, efter en måneds tid med hoste, sagde han, at intet var galt blot lidt forkølelse eller lign. Så mor ventede et par måneder, men det blev ikke bedre. Til sidst gik hun til lægen igen. Her henviste han hende så videre til en specialist.
  Hun havde væske i den ene lunge og en tumor siddende :(
  Jeg skriver ikke dette for at gøre dig nervøs, blot for at man ikke altid skal acceptere lægens svar om at 'intet er galt'.
  Håber at du bliver frisk og rask snart :)
 • Uha hvordan klarede hun den?
  Jamen har været oppe igen og han synes det var noget virus og noget mangel af a vitamin der var problemet.
Log in eller Registrér for at kommentere.