Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

? Til mænd

Redigeret 22 januar, 2009, 07:37 i Åben debat om sex
Hej .. håber at nogle vil svare på mit spørgsmål!

Jeg er efterhånden blevet 32, og jeg er begyndt på mange måder at have et mere afslappet forhold til min krop - på den gode måde!
Jeg er ikke så bange for at være et kilo for tyk, at jeg måske ikke lige frem ser perfekt ud osv.
Men dog er der en ting som generer mig!!
Før hen havde jeg et pænt underliv, som også var stramt.
I dag føler jeg at jeg næsten "står åben" der nede, fordi huden er blevet slidt.
Det hælper nok ikke på det, at jeg I en årrække havde en kæreste som tændte mig, ved at være lidt voldsom med min mis, bed og nappede lidt i skamlæberne osv. .... Nu står jeg så på tærkslen til gerne at ville finde en ny kæreste og så tænker jeg ... Hmm, vil en mand ikke synes jeg ser ulækker og gammel ud der nede?
Hvordan har I det med at en kvinde ikke ser ung ud der nede længere?

Tak for hjælpen :-)

Kommentarer

  • Indstillinger
    Slap nu af Roselil

    De fleste mænd, tror jeg, tænder på nærhed, humor, spontanitet, kys, kram, leg osv. Når jeg er nede i de regioner, nyder jeg primært duften og smagen, men ok, jeg er også ved at være langsynet.

    Så glem spejlet og mindreværdet, det tænder vi mænd ikke på, men skru op for charmen og selvtilliden. Held og lykke.
  • Indstillinger
    Kan godt følge dig.. Jeg er nu meget glad for mit eget "område" som det ser ud nu, men kan godt blive lidt "skræmt" ved tanken om at blive "slap" dernede f.eks. efter en fødsel.
    Har du selv født?

    Vi kvinder er jo altid så gode til at bedømme og finde fejl ved os selv. Jeg tror at mænd ser anderledes på det. Vi skal lærer at elske os selv lidt mere. :)
  • Indstillinger
    Hejsa

    Jo, jeg fødte selv for nogle år siden, men har syntes at den har set pæn nok ud.... men desværre ikke længere ... ØV :-(
    Har tænkt på at få det lavet, for det er jo kun et meget lille indgreb.. men nu tror jeg at jeg vil finde en kæreste, og lige så stille høre hvad han synes.... Så kan jeg overveje det til den tid :-)
  • Indstillinger
    Nu er det jo det, at kvinders ydre kønsdele ER en "rodebutik" at se på - især, hvis man ikke har fulgt med udviklingen fra man var ganske ung.

    Jeg spekulerer lidt på, om du ganske enkelt ser ud som en voksen kvinde?

    Du skriver at huden er "slidt", at en tidligere kæreste var lidt voldsom. Var han så voldsom, at din hud blev flået i stykker, at du måske skulle have været syet efterfølgende, så du nu har store, grimme ar??

    Det tror jeg da ikke.

    Mange - rigtigt mange - sammenligner sig med de modeller, man ser i pornofilm, men sådan er der jo ingen, der hverken agerer eller ser ud i virkeligheden.

    Der er også mange kvinder, der af en eller anden grund føler, de skal være utilfredse med sig selv - føler sig overbevist om, at andre "nok" ikke kan lide en, som man er.

    Det er måske det, du lige skal arbejde med. I hvert fald skal du nok ikke bruge flere kræfter på denne problematik, før du har fundet en kæreste, og hvis han så løber skrigende bort, ja, så kan det godt være, du skal få en speciallæge til at se på dig - men ikke før. :-)

    God fornøjelse.
  • Indstillinger
    Hejsa

    Tak for jeres søde svar...
    Nej, det er ikke så voldsomt.... dog ikke :-)

    Men min ene ydre skamlæbe hænger bare så meget, at jeg ikke synes der rigtig er nogen føling med hvad der er hvad... og det er som om det bare står åbent, hvor jeg forestiller mig at noget af det en mand godt kan lide, det er at der lige som er noget at røre ved, at skille skamlæberne af og bevære sig ind i en.....
    Ja, jeg ved ikke.... måske er jeg bare for pyldret

    Men ihvertfald tak for jeres søde svar!
Log in eller Registrér for at kommentere.