Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Præsentationsangst?

Redigeret 19 januar, 2009, 08:01 i Mandlige sexproblemer
Hej. Jeg er en ung fyr på 19, som har besvær ved at få rejsning.
Jeg kan ligge med min kæreste og kysse og kramme etc og blive tændt af det og få en rejsning, men når først tøjet kommer af og vi skal til at begynde, kommer der en pludselig indskydelse af nervøsitet, og jeg mister min rejsning.

Det var selvfølgelig lidt pinligt, og det er ikke noget vi har snakket om. Jeg er bange for næste gang vi prøver, da jeg helst ikke vil så over for udmygelsen igen.

Jeg vil ikke ty til piller, og jeg ser ikke på dette som impotens, da det stadig er muligt for mig at få en rejsning. Det skal siges at dette problem gør at jeg stadig er jomfru, og det er ret frustrende at blive holdt tilbage af det.

Så jeg håbede på at i kunne komme med lidt hjælp og nogle tips.
Allerede har jeg tænkt over bækkensbund øvelser, samt at stoppe med at onanere.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære ven,

    Du er som sikkert ikke så mærkelig, som du tror. Jeg – en efterhånden ret moden kvinde,- har faktisk gennem mit liv haft flere kærester, hvor han ikke kunne første gang, vi var sammen – her taler jeg altså om voksne, modne, erfarne mænd.

    Du skriver: ”Det skal siges at dette problem gør at jeg stadig er jomfru, og det er ret frustrende at blive holdt tilbage af det.” Vil det sige, at du har haft flere kærester, hvor du ikke har kunnet få rejsning, når det ”gjaldt” . Hvad er der så sket? Har kæresten så slået op med dig eller hvordan??

    Her er jeg lidt forvirret, men ellers vil jeg gerne komme med et par råd:

    Allerførst skal du ikke begynde at dyrke sex med en pige, som du ikke kan tale med, som du ikke kan føle, at du kan være fortrolig med. Hvis ikke I kan det, så skal I da heller ikke gå i seng sammen. Det at dyrke sex burde i hvert fald være en dybt intim handling, man gør med en person, man er meget glad for. Det der med bare at finde en for at få noget sex, er følelsekoldt og en tom oplevelse.

    Dernæst bør du selvfølgelig fortælle din kæreste, at det er første gang, at du før har haft problemer med rejsning, når den netop skulle være helt funktionsdygtig. Hvis du har en kæreste, som også holder af dig, vil hun selvfølgelig have forståelse for det, så kan I sammen sikkert finde ud af det. Hvis ikke hun vil det, ja, så er hun sikkert heller ikke rigtigt interesseret i dig.

    Umiddelbart er det ikke noget alvorligt problem, og der er altså ikke noget pinligt i det. Det pinlige er vel netop, at man ikke taler om det.

    Her er der så et par tips: I kæler, I får lyst til noget mere og tøjet ryger. Nej, der skal du sådan set ikke ”hoppe på” - nej, I kæler endnu mere, bruger hænder og måske munden på hinanden, ligger tæt sammen, sanser hinanden - stille og roligt. På et tidspunkt skal du også have et kondom på – det kan den også godt falde lidt af – nåja, så bliver der bare kælet lidt mere. Og hvis du så kan koncentrere dig om at nyde at bare modtage din kærestes kærtegn og nyde at kæle for hende – og prøve at lade være med at tænke på, om den nu falder sammen, så skal du se, så skal det nok komme. Det kan da godt være, I skal være sammen nogle gange før det lykkes, men bare rolig det kommer. Og det er jo andre muligheder at tilfredstille en pige på, end ”frem og tilbage”.
    Nu er du ret ung, og bare lige til information – hvis du kigger pornofilm, så er der ingen piger/kvinder i det virkelige liv, der vil stille sig tilfreds med den smule kærtegn, de bliver udsat for der. Det er i øvrigt også en god ide at tale med din kæreste om, hvad hun synes er dejligt.

    Bækkenbundsøvelser er der aldrig nogen, der har taget skade af, men om det hjælper her, skal jeg ikke kunne sige.

    Om du stopper onani eller ej løser i hvert fald ikke problemet, tvært i mod vil jeg da mene; du vil få mere fornemmelse af, hvad der er rigtig godt for dig, og det kan du så fortælle din kæreste.

    Pøj pøj, du skal som nok få styr på det.
Log in eller Registrér for at kommentere.