Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

En god oplevelse.

Redigeret 21 januar, 2009, 15:14 i Forstyrrelser i stofskiftet
Hej med jer alle.
I julen havde jeg det ligesom mange andre, det rigtig træls. prøvede anti dep. medicin, men blev dårlig, havde hjertebanken uro, energiforladt osv.
Jeg søgte læge efter jul, og ville have en henvisning til specialist. Jeg fik det, men min læge var ikke særlig forstående.
Og nu her i Tirsdags var jeg ved specialisten, jeg var meget nervøs, ville han lyte til mig, og sige det var psykisk ligesom min læge.
Jeg kom derop, og den læge var allertiders, han lænede sig tilbage i stolen, spurgte ind til mig og alle mine symptomer, han havde GOD tid. Jeg blev målt og vejet. Og det korte af det lange, han sagde at alle de symptomer var pga stofskiftet, og det var tålmodighed og tid, han sagde også en hel masse andre ting.
Det han sagde vidste jeg egentlg nok, men at få en følelse af at blive lyttet til og blive taget alvorligt, det var så skøn en fornemmelse.
Jeg spurgte om det kunne passe jeg var lidt øm på begge sider af halsen, og det kunne det nok, nogle menneseker tog endda smertestillende medicin. jeg spurgte ikke videre ind til det, da jeg tænkte "så er det rigtig det jeg mærker i min krop, og ikke psykisk"
Er der nogen af jer der mærker det på jeres hals, som om der sidder to kugler derinde på halsen. Hvad er det? bliver det værrer?

Jeg syntes bare jeg ville fortælle at der også findes gode og respektfulde læger slev om de er langt imellem.
Hilsen Helle.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Helle
    Hvor det dog glæder mig på dine vegne.
    Jeg kunne næsten fristes til at spørge hvor du går henne, da jeg min endokrinolog desværre ikke er særligt forstående - ja faktisk ret ubehagelig. Går du på et sygehus. Hvis ja, hvilket, hvis jeg må spørge?
    Mvh. Gitte
  • Indstillinger
    Hej Gitte.
    Jeg går på Sygehus Vendsyssel. Det var en rigtig god oplevelse, og en rar og menneskelig læge, specielt da jeg ikke har følt mig hørt og forstået i et halv år.
    Han nævte min hovedpine og ondt i hovedbunden, sikkert stammede fra mioser, og jeg ville få en henvisning til fysioterapeut.
    Hvordan har du det? og hvordan går det med din medicin er det begyndt at virke?
    Har du forøvrigt mærket noget til det jeg beskrev i indlægget, om noget der "klemmer" på siden af halsen?
    Hilsen Helle
  • Indstillinger
    Hej Helle
    Jeg går på Århus sygehus.
    Det går ikke for godt med medicinen og er nu begyndt at få to præparater på samme tid. Jeg har slemme bivirkninger -bl.a. et højt blodtryk og høj puls. Orker ikke at skrive mere lige nu :o(
    Mvh gitte
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg har en klump i halsen i hvert fald følelsen deraf, men er undersøgt og min bugspytkirtel er ikke for stor, så jo jeg kender godt lidt til det du beskriver som 2 kugler der klemmer. Jeg har hele mit liv haft lidt besvær med at synke selvom alt er som det skal være, så det må være følelsen af den klump i halsen der gør det svært at synke, det kan også beskrives som den klump man får i halsen når man vil græde, selvom jeg ikke skal græne, livet er skønt med Eltroxin, nu er jeg nemlig vågen og frisk igen.
  • Indstillinger
    Håber du mener skjoldsbruskkirtel søde ;-)
  • Indstillinger
    hej krhe.
    Tak for din respons, det er godt at vide at det åbenbart også kan høre til at være stofskifte "dame" at have noget i halsen, som føles mærkelig.

    Til dig GITTE.
    hvor er det rigtig træls at du har det så dårligt lige for tiden. Startet med to præperater. jeg håber at du er i gode "lægelige hænder". God bedring.
    Hilsen Helle
Log in eller Registrér for at kommentere.