Hjem Sex & samliv Åben debat om sex

Analsex

2»

Kommentarer

 • Der findes jo rigtig mange dejlige guides derude, og jeg kan også selv varmt anbefale denne her http://www.alor.dk/analsex-guide.html
  Den er ret detaljeret, og giver forslag til masser af gode forskellige stillinger :-)
 • Jeg kan anbefale en guide som jeg fandt på elodea.dk da jeg selv skulle i gang med analsex for første gang. Guiden gennemgår trin for trin hvordan man kommer i gang og er ret overskuelig.

  Du kan find den her http://www.elodea.dk/guide-til-analsex

  Det vigtigste er at du sørge for at det er godt fugtigt bagi, f.eks. ved at bruge glidecreme, jeg vil fraråde brug af babyolie hvis I bruger kondom, da det kan ødelægge kondomet.
 • Hej Kim

  Det lyder i hvert fald ikke helt godt det du forklarer. Jeg er ikke sikker på som de andre at det er en guide til analsex du har brug for, men mere at du har decideret hård mave og hvor varme fra brusehovedet typisk kan afhjælpe det.

  Måske du skal prøve med Microlax, som fås i håndkøb på apoteket. Det hjælper i hvert fald mod hård mave.

  En anden ting er at er nok at have analsex uden at du er helt "tømt", hvilket jo nok kan være med til at skabe nogle problemer.
  Du nævner selv bruseren som en mulighed. Der findes jo andre og knap så "voldsomme ting" du kan bruge. Prøv at se her http://www.lovejoy.dk/anal-rengoring-928

  En anden ting jeg kom til at tænke på er om det er fordi du spænder meget ved analsex og derefter måske har den spænding siddende. Prøv f.eks. at masserer maven med dybe bevægelser. Brug en god massage olie eller lign.

  Alternativt, hvis ikke det hjælper kan man altså få noget som gør at anal muskulaturen slapper af. http://www.lovejoy.dk/eros-explorer-ana ... ray-p11201

  Du kan sikkert få mange forskellige slags. Dette var bare en hurtig søgning på nettet.

  Det første jeg ville prøve var nok massage, dernæst Microlax og eller bruse/vask

  Håber du kan bruge det til noget
 • Øv, jeg kan ikke helt forstå det med, at nogen siger, man ikke behøver være bange for om der kommer noget med ud. Har prøvet det flere gange, og sidst kom der en del. Gudskelov var vi på badeværelset, da det skete. Men det får mig da til at tvivle på, om jeg har lyst igen. :-(
 • Hej Morlind

  Det er de færreste der oplever problemer som du beskriver, men det er bestemt ikke noget du er alene med.

  For at I kan have analsex uden problemer, skal du "tømmes" inden. Det gør "skuespillerne" også. Alle bruger et lavement, som f.eks. microlax. Det kan fås i håndkøb på apoteket.
  Det gør at eventuel afføring kommer ud, da din krop vil få samme trækninger som når du skal på toilettet.

  Herefter bør du vaske dig grundigt med en special bruser. På den måde bør du ikke føle dig usikker. Som jeg skrev tidligere kan du finde en sådan en her
  http://www.lovejoy.dk/anal-rengoring-340

  Der er flere forskellige muligheder. Dem til bruserne er dem der virker bedst grundet trykket fra vandet.

  Håber det hjælper
  kh. Stine
 • Der er 2 ting, som jeg går utroligt meget op i, når det kommer til analsex.

  1. Jeg sørger altid for at være så "klar" som muligt. Forstået på den måde, at jeg har været i bad og rengjort mig selv med en anal douche. En anal douche er en sprøjte, som jeg fylder med lunkent vand, som jeg så sprøjter op i numsen og trykker ud igen. Denne proces gentager jeg 3-4 gange, hvorefter jeg både er og føler mig dejlig ren og klar... Og jeg har ALDRIG haft et "uheld", til trods for at jeg har dyrket analsex i snart 7 år!

  2. Min mand, Carsten, ved udmærket godt, at hvis han skal have lov til at dyrke analsex med mig, så skal han varme "mig" grundigt op. Det kan sagtens tage 30 minutter, før jeg føler mig klar.

  Måden, har varmer mig op på, er som regel ved at starte med sin lillefinger, derefter pegefinger, og så en lille buttplug og sluttelig en mellemstor buttplug. Når jeg kan mærke, at den mellemstore buttplug føles behagelig at have op i anus, så giver jeg ham besked, og så er det ellers i gang... :-)

  Der skal naturligvis bruges masser af glidecreme, hvilket er et MUST, når det kommer til analsex.

  Jeg kan i øvrigt varmt anbefale denne analsex guide: http://www.abbi-sexartikler.dk/artikler/analsex/ Guiden kommer igennem alle aspekter omkring det at dyrke analsex.

  Guiden er ligeledes krydret med billeder af de 20 bedste analsex-stillinger samt et par frække film. Jeg kan varmt anbefale at kigge nærmere på denne guide, hvis I ønsker at eksperimentere med analsex.

  Held og lykke :-)
 • Redigeret 13 maj, 2019, 11:45
  Prøv en butplug - læs evt. om den her [link fjernet, red.] , det gjorde jeg inden min kæreste og jeg rendte ud og købte os en
 • Jeg kan godt forstå at det er en bekymring! Det var det helt ærligt også for mig i starten og jeg tror det gælder de fleste kvinder.. Og måske også deres mandlige partner...

  Jeg har skrevet et blogindlæg om netop det at komme igang med analsex, samt bekymringerne omkring det: http://laurasunivers.dk/analsex-for-begyndere/

  Rigtig god fornøjelse :o)

  Kærligste hilsner, Laura
 • Jeg havde så ikke lige set, at det var et oldgammelt indlæg, beklager ;o)
 • SkovenSkoven
  Redigeret 14 maj, 2019, 12:47

  Analsex kan være fantastisk, men det kræver at man ved hvad man laver! Jeg vil nødigt lyde som en gammel plade, men kommer nok til det alligevel når jeg siger, at du virkelig ikke skal tage det du ser i pornofilm for gode varer. Du ved det sikkert godt, men jeg nævner det alligevel, for det er min erfaring at flere, især mænd, får et lidt forskruet indtryk af analsex den vej igennem.

  Jeg kan anbefale dig at læse denne guide(link fjernet, redaktionen) så er du garanteret, at du er forberedt inden i kaster jer ud i det.
  Og husk så at bruge rigeligt med glidecreme!

Log in eller Registrér for at kommentere.