Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Mundskyllemiddel

Redigeret 23 januar, 2009, 07:29 i Alternativ behandling
Jeg har haft høfeber i mange år. For ca. 12 år siden, mentes det, at den var blevet til astma. Men, men: Jeg kunne ikke tåle astmamedicin! Efter et langt forløb hos en specialist, som til at begynde med forklarede alle bivirkningerne ved ventoline, ja, så måtte hun til sidst sige:" Det er det eneste, der virker for dig!" Så jeg var noget rystet.
Ved et tilfælde læste jeg om et mundskyllemiddel, som en mand i Nordsjælland havde videreudviklet. Han hed vist nok Rudbeck, og var ingeniør!
Jeg gennemførte to kure, til punkt og prikke, og det var nærmest mirakuløst. Efterfølgende læste jeg om ham i flere artikler, han søgte om at få et "officielt forsøg", men alle mine notitser mv. er bortkommet.
Det kaldtes et "homeopatisk, humant interferon", eller noget i den retning.
Astma kan i nogle tilfælde forveksles med en svampeinfektion i bronkierne. Og det kan opstå, hvis man fx har fået en del penicillin efter infektioner. Den forklaring "købte" jeg, for jeg havde haft gentagne "kolde" lungebetændelser. Måske var det derfor, jeg ikke tålte astmamedicinen?
Uanset hvad, hjalp mundskyllemidlet mig. Siden har jeg ikke rørt astmamedicin, heller ikke ventoline. Og min høfeber har været til at styre, ca. 6 uger om året. Så meget, at jeg nu spiller golf!
Men nu: Har jeg her i julen fået en lungebetændelse. Og kom i tanke om midlet. Og nu kan jeg ikke finde ud af, om det overhovedet fås mere? Ved nogen noget om det, vil jeg gerne høre om det.
Jeg skriver også en eftersøgning under "astma og allergi".

venlig hilsen
KL

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kan det være SensiStop du leder efter? Det er en Lars Rudbeck som står bag dette. Du kan søge det via google. Så får du flere steder hvor du kan købe det. Man kan vidst kun købe det på nettet.
Log in eller Registrér for at kommentere.