Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

har min søn ADHD

Redigeret 15 januar, 2009, 13:20 i Børn med ADHD
hej fra en fortvivlet mor

min søn på 12 år vil ikke i skole, kan ikke være sammen med mange mennesker, glemsom, koncentrationsbesvær, siger han føler sig presset/stresset når vi/jeg beder ham om flere ting. er en meget stille dreng og bliver nemt ked af det, og er meget følsom. har det bedst når han sidder for sig selv og spiller på pc .kan ikke rumme sine venner. venner/familie beskriver ham som dovnen og forkælet .. og jeg er bare fortvivlet..hva mener i ????

Kommentarer

 • Indstillinger
  Jeg er lærer på en specialskole. Jeg vil foreslå at du beder om et møde med din søns klasselærer og fortæller vedkommende om din bekymring. Klasselæreren har mulighed for at henvise din søn til skolepsykolog, som igen har mulighed for at henvise til en psykiater, hvis der er behov for at din søn skal udredes yderligere. Det kan også være godt at få snakket med klasselæreren om hans/ hendes opfattelse af problemerne.
  Det er vigtigt at få en afklaring. Hvis din søn har ADHD vil en diagnose betyde at du og din søn kan få hjælp til at håndtere problemerne.
  Med venlig hilsen
  specialskolelæreren
 • Indstillinger
  Hej.. specialskolelæren..

  jeg har haft møde med min søns lærer og distriktspsykologen nu, og har fået en tid hos egen læge mandag , med henblik på en henvisning til psykiater, det tager bare så lang tid og min søn har nu ikke været i skole i over en måned, min næste bekymring går på ventetiden til en børnepsykiater der har tid til at tage ham , for min søn får det ikke bedre, og jeg går hjemme og passer ham selv ..og han kommer længere og længere bag ud i skolen .. hvis der er nogen her der kender til en psykiater der ikke har så lang ventetid høre jeg gerne fra jer ..S
 • Indstillinger
  Hej.

  Jeg ved ikke hvor du bor. Men jeg fik via min egen læge en henvisning til Hvidovre Hospital, børneaf, som så er startet udredning af min søn. Tror det er den rigtige vej at gå.

  mvh
  Maj
 • Indstillinger
  Hej - min søn blev udredt på Gentofte Børnepsykiatrisk Ambulatorium - vi kom meget hurtigt til det første møde og hele udredningen tog kun 4 måneder. Havde dog også en meget aktiv skolepsykolog til at presse på. Mener i øvrigt at Glostrup har den mest specialiserede afdeling for ADHD - kontakt evt. dem. En andet godt fif er at kontakte ADHD-foreningen. Det synes da at være et temmelig akut tilfælde med din dreng - du skal bare råbe alt det du kan og ikke acceptere for megen sætten på hold. Kontakt også din kommune - de har også mulighed for at hjælpe, bl.a. med dækning af udgifter i forbindelse med besøg på hospitaler osv. Skolen burde nu også straks sætte støttelærer på ham, men det slipper de jo for, hvis du accepterer bare at have ham hjemme...
 • Indstillinger
  Hej ..

  Tusid tak for jeres svar ,, jeg bor i vestsjælland, men er ligeglad hvor langt jeg skal køre for at få min søn udredt, bare han får hjælp, jeg skal til læge mandag og får en henvisning til psykiater, og så kan det kun gå for stærkt med at komme videre.. der er jo frit valg hvem man vil bruge er der ikk ???

  kram til jer
Log in eller Registrér for at kommentere.