Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Brændt læbe

Hej til alle jer venlige bruger :)

Jeg håber ikke jeg misbruger jeres tid, men hvis du vil være venlig og bruge 1 min. på at læse mit indlæg, så vil du gøre en person gladere :)

Jeg har ved en uheldigvis situation kom til at brænde min læbe, og det har medført at min højre side af læben er blevet hævet, og det øvreste lidt krympet, bemærk, dette er sket for 3 år siden, og det er først nu jeg har lagt mærke til det, og føler det er begyndt at irretere mig psykisk.

Så mit spørgsmål er: Kan det lade sig gøre at få det til at se ud som det gjorde før? Måske med silikone? Og hvis ja, hvilken læge er den bedste indenfor det fag? I må undskylde hvis jeg spørger dumt, har slet ikke noget indforståelse i dette emne :)

Tak for din tid, håber du vil besvare indlægget.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Peter001

    Selvfølgelig skal du da stille sådan et relevant spørgsmål her i debatten. Når man har steder (særligt i ansigtet) som man ikke bryder sig om, så fylder det ganske meget. Jeg hæfter mig dog ved, at dit uheld skete for flere år siden, og at det først er nu, du begynder at tænke over om "skaden" kan rettes op. Måske er det ikke så slemt? Så inden du beslutter dig for at gøre noget ved det, så synes jeg, at du skal overveje, om det er nødvendigt. Der er altid en vis risiko, når man får foretaget operationer.
    Desuden er der rigtig meget charme ved at have sær-kendetegn. Men det er selvfølgelig vigtigt at du selv føler dig godt tilpas. Hvis du ikke allerede er kommet videre i sagen, så synes jeg, at du skulle tage en snak med din læge. Han/hun vil sikkert kunne henvise dig til en specialist som kan fortælle dig mere om muligheder og risiko.

    Venlige hilsener
    Trunte
Log in eller Registrér for at kommentere.