Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme

NYT: Nye funktioner i debatterne

Redigeret 2 december, 2008, 04:39 i Åben debat for ældre
I dag bliver Netdoktors debatter forbedret. De nyeste indlæg har nu et rødt udråbstegn, så det er blevet hurtigere og lettere at overskue, om der er kommet nye indlæg i de enkelte debatter.

Desuden kan trådene nu foldes ud, når man klikker på +’et ud for den enkelte debattråd. Dermed kan man se overskrifterne i de enkelte debatindlæg og hurtigt danne sig et overblik over, hvem der har skrevet med i debatten.

Endelig vil det fremover ikke være muligt at se andre debattørers tidligere indlæg ved at klikke på deres brugernavn. Det sker ud fra to hensyn:
For det første er Netdoktor jo et sted, hvor man vender meget personlige problemstillinger og sygehistorier med andre mennesker. En sådan sygdomsprofil kan være meget intim og personlig, og ikke noget man har lyst til, at andre skal have overblik over.
For det andet har vi på baggrund af jeres respons i ris/ros-debatten erfaret, at det har sat en stopper for debatlysten, at man på den måde har kunnet spore hinandens aktiviteter i de forskellige debatter.

Vi håber, at I synes om de nye tiltag og beder jer om bære over med os, hvis der skulle opstå tekniske vanskeligheder her i opstartsfasen.

I er selvfølgelig meget velkomne til at skrive jeres mening om de nye tiltag her i debatten. Vi vil meget gerne forsøge at imødekomme jeres ønsker i det omfang, det kan lade sig gøre.

Fortsat god debatlyst.

De bedste hilsner
Netdoktor
Log in eller Registrér for at kommentere.