Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

højt stofskifte og arbejde

Redigeret 13 november, 2008, 05:28 i Forstyrrelser i stofskiftet
Hej Er der andre lige som jeg der har dårlig samvittighed over at måtte melde jer syg og hvordan ser jeres arbejdsgivere på det ??? Det er da svært indimellem og finde kræfter til en lang arbejdsdag ik ?? . For den sags skyld kan det være det samme for dem med lavt stofskifte vil jeg mene.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej.
    Har været hjemme så lidt som muligt. Havde en periode sidste vinter hvor jeg var hjemme i 3 mdr og hvor jeg så til sidst søgte specialist for at komme videre.(Der jeg fik diagnosen)
    I denne her omgang har jeg arb. indtil nu, trods det rav der har været i den. Nok også pga samvittigheden, men også fordi at jeg tror jeg har bedst af at komme hjemmefra, så jeg ikke tænker så meget. Det er hårde dage, men så må jeg lægge mig lidt når jeg kommer hjem.
    Fra i mandags, har jeg så valgt at blive hjemme, af den simple grund at jeg er træt, energiløs og fordi det har knebet med koncentrationen. Et valg jeg også har taget, for ikke at stresse mig mere end højst nødvendigt, indtil jeg har fået det her bedre på plads. Bliver der lys forude, så er jeg afsted igen.
    Er utrolig heldig med min arbejdsgiver, samt kollegaer, de siger at det må de tage med! Bare det kommer i orden, nok også derfor man tager afsted, selvom man måske havde bedst af at blive hjemme.
    hilsen Birgit
  • Indstillinger
    Jeg har på intet tidspunkt haft dårlig samvittighed over at være syg og blive sygemeldt-Jeg blev sygemeldt 3 mdr ,da jeg fik konstanteret myxødem og det var ikke en dag for meget-Jeg var så syg og sov 22 timer ud af de 24 -Jeg var som en Zombie i mit hoved -ku' intet huske -var ukonc -fyldt med væske og meget gråd labil-
    Senere da jeg startede op på job ,måtte jeg deltids sygemeldes 3 mdr ,det var det bedste der skete for mig at jeg igen startede langsomt op-Jeg arbejder 11 timer om ugen ud af 28 t-
    Jeg har haft den største opbakning fra mit job og har på INTET tidspunkt følt eller mærket, at der var noget forkert i det-
    Jeg har været meget taknemmelig for den forståelse der er vist mig både fra min chef ,men også fra alle mine kollegaer side-Når man er syg er der kun en man skal tænke på og det er sig selv..
    Hilsen
    Kirsten
Log in eller Registrér for at kommentere.