Hjem Sundhedsvæsenet Behandling

Psoriasis i hårbunden

Redigeret 5 juni, 2016, 05:31 i Behandling
Jeg har først lige fået konstateret psoriasis. Dvs, det er faktisk ikke 100% konstateret endnu, kun af min praktiserende læge. Venter på hudspecialistens diagnose, men der er 2 mdr's ventetid :(
Jeg har kun skællende udslæt i hårbunden. Er der nogen der kan svare mig på om det er muligt at det holder sig der, og ikke spreder sig til resten af kroppen?
Mvh

Kommentarer

 • desværre må jeg nok skuffe dig da mit psoreasis begyndte i håret. sener er det på ben albuer i ansigtet og nogle gang dukker der bare nye steder frem.mn værst erdet i håret hvor stor set intet medisin virker .man kan på resep få noget at vaske hår i der hedder clobex champo.og hvis man ikke bruger andet som hår sprey og gele kan man nogen lunde styre det. eller har jeg oplevet hår tab . og gør det stadig. bonde 2404
 • Jeg har haft psoriasis i godt og vel 18 år og har på den tid prøvet en masse cremer og medisinsk beh. Også. Det bedste produkt jeg har prøvet er et linnement der hedder xamiol, som er let at komme i håret. Det er et forholdvis nyt produkt og så er det dyrt, men psoriasisen forsvinder fuldstædigt. Men som det jo er med psoriasis, så kommer det desværre ofte igen.
  Mvh.
 • Med hensyn til den nye behandling til hovedbunden, så må det da være muligt at få lægen til at søge lægemiddelstyrelsen om tilskud.!?!!
  Jeg syntes det er dybt uretfærdigt at os med psoriasis skal betale så store summer for salve shampo ect..
 • Jeg har kun haft psoriasis i hårbunden ligesom dig, samt lidt i hårkanterne. Selvom du sikkert ikke kan overskue det nu, så må du ikke give op, for der findes altså metoder, som kan fjerne eller lindre udbruddene så meget, at de ikke er generende i dagligdagen.
  Jag har fundet mit drømme produkt hos http://shop.cosmos-co.eu
  Du kan læse min historie i denne tråd, og har du spørgsmål, vil jeg da med glæde besvare dem :)

  Link til min historie:
  viewtopic.php?f=16&t=18623&st=0&sk=t&sd=a&start=10
 • eashjrkteeashjrkte
  Redigeret 22 august, 2020, 10:23

  Creme mod Psoriasis - https://shytobuy.dk Denne creme har ændret min hud og mit liv.

Log in eller Registrér for at kommentere.