Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

"hvordan har du det"

Redigeret 13 oktober, 2008, 02:37 i Åben debat for kvinder
Kender en fyr - mand - han er egentlig rigtig sød og kærlig men han er - læs andet indlæg - lidt for meget.
Men han hjælper mig med ALT og der er ikke det gode han ikke vil gøre for mig. Han er et meget okay menneske..og alligevel så irriterer han mig ?

Det virker som om han ikke kan forstå hvad menstruation er...jeg meldte fra til et besøg hos ham da jeg fik mens OG jeg fortalt ham det - grunden.På mig vil mens sige : store smerter meget blodtab - udmattelse osv. Og hver dag, det er nu 5 dag jeg har det (ja sådan er det for mig skønt jeg prøvet at styre det med ppiller) skriver han til mig "hvordan har du det i dag"...altså er det bare mig for jeg ku snart skrige af raseri over det her "hvordan har du det"? Det er lige før jeg snerrer så fat det dog mand jeg har min mens hvor sad du henne i biologi timerne hold dog op med dine åndssvage spørgsmål ...det er pisse irriterende...HVER DAG!

Er det mig der er en kold fisk og ham der er sød og varm og alt muligt eller er det herbare for kvalmende sødt?

Grå

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg tillader mig at gå ud fra, at det er den samme mand, du omtaler i dine to indlæg her?
    For det første kender jeg da til, at man kan have det så forfærdeligt, når man har sin menstruation, men det er ikke mange, der har det sådan; jeg går ud fra, at du har fået undersøgt, om der er noget man kan gøre, så du kunne slippe for dette? Nej, det var ikke dit spørgsmål, jeg synes bare, det er synd for dig.
    Men det er ikke så mange, der har det så dårligt, så masser af mænd kan sagtens gå gennem livet, uden at møde en kvinde, der har det så skidt hver måned, og lige præcis i en sådan situation finder jeg mobilens sms helt perfekt; han sender dig en sød, bekymret hilsen, som du kan se på, når du har overskud – du behøver ikke forholde dig til den, før det passer dig.
    Jeg vil ikke gå ind på, hvorvidt han har fulgt med i biologitimerne, men vi er alle forskellige og har forskellige behov – også når vi har menstruation, nogle føler behov for ekstra omsorg, andre det modsatte. Hvis ikke du har gjort ham helt klart, hvordan du vil takles, så kan han jo ret beset ikke vide det.
    Tænk, jeg synes, han lader til at gøre et forsøg på, at være både sød, venlig og forstående, hvilket så øjensynligt irriterer dig, men når han nu irriterer dig sådan, og – som det fremgår af dit andet indlæg – sender dig sms'er som du finder åndssvage, ja - så spørger jeg bare, hvorfor han er i dit liv?
  • Indstillinger
    Jo da, jeg har været hos lægen og hos gynækolog/specialist og blevet undersøgt..for alt! Men jeg har altså stadig de her smerter og voldsomme blødninger hvor jeg reelt ikke tør gå eller sidde særlig mange steder - læg så til det at mit humør også påvirkers samt 0 energi ..jeg blir virkelig mat så er det en stærk cocktail.

    Og jeg orker slet ikke dumme spørgsmål (ham). Jeg kender ham fordi jeg er skilt og Han er ser ham sexuelt og som en handymand...og ikke andet. Det kan han bla takke alle sine åndssvage spørgsmål for. (UNDSKYLD det lyder grimt..jeg ved det) Men han er sødere end sødsuppe og man kan ikke føre en lang og alvorlig samtale med manden. Tilgengæld er han en ørn med hammer og sav og fræk i en seng..

    Det handler om at tage det sure med det søde...så afsted med ham når jeg ikke kan holde ud at høre på ham eller blir irriteret.
  • Indstillinger
    Min mening er, gid han ville sige farvel til dig. Efter min mening er det dig, der er ualmindelig lidt sød. Du har slet ikke fortjent ham. Hvad vil han dog med dig. Og så spørger han endda pænt til, hvordan du har det. Behandler du altid andre på den måde. Ja, undskyld, jeg siger rent ud, hvad jeg mener. Du spørger jo.

    PS
    Og så fik jeg læst det andet indlæg.
    Helt ærligt, hvad kommer det nogen ved om han bor hjemme eller ej. Det er hans private sag. Også selv om det eventuelt er mentalt. Det er og bliver hans egen sag og ikke noget andre skal blande sig i.
    Kan han bedre lide mors mad , så sig dog til ham, at så er det bedre han spiser der. Det er der ingen, der vil høre på. Så kan han jo lære , at den slags siger man ikke.
  • Indstillinger
    Tror da lige du misforstod noget billedg...for det første bor han ikke hjemme..han var på besøg hos sine forældre. Det kan da godt være at du selv ville synes det var dejligt at en 5 dage i træk spurgte dig hvordan du har det - og det er sikkert også godt ment. Omvendt tror jeg nu at du ikke gad forklare at du havde influenza eller mens 5 dage i træk.

    Jeg har lige diskuteret det her med maden - med en veninde der mente det var sagt i sjov og at jeg ingen humor havde. Det kan da godt være jeg lyder utaknemmelig - det er jeg bare ikke - sagen er bare at han irriterer mig på de her områder...

    Nu er det også sådan at han altid har haft et godt forhold sammen med sine søskende - til hans forældre. De er vist meget rare og hensynsfulde og totalt "intet krævende" i den familie.

    Omvendt kommer jeg fra en familie der er meget krævende og supersnobbede.En familie der er hård ved hinanden. Så jeg kender altså slet ikke til at være på den måde overfor hinanden som de er . Der sker ikke en skid hos dem og det er fint - de stræber ikke efter noget og de har ikke særligt meget- men de er søde og rare.

    Nu er det altså også sådan at jeg holder rigtig meget af ham men at jeg ikke kan holde ham ud i længden ..og jeg er sikker på at han heller ikke ville ku holde mig ud i længden. Men derfor kan vi godt hygge os sammen engang i mellem.

    Men er da glad for at høre at du godt kan se det med maden ...
  • Indstillinger
    Redigeret 13 oktober, 2008, 03:08
    Næe, jeg skriver jo også: Selv om det er mentalt. Så du må læse det en gang til.
    Det har altid undret mig, når kvinder ikke kunne lide manden holdt af sin mor og gerne ville snakke med hende.
    Hun dominerer ham, siger de, nu er det mig, der vil dominere.
    Den har jeg aldrig kunnet snuppe.
    Når han tager hjem om fredagen for at lave nogle ting og gerne vil have mors mad, hvorfor skulle det dog på nogen måde være forkert.


    Jeg kunne bare ikke lide den måde du talte om ham på. Jeg mener det er rørende og hensynsfuldt, at han spørger til dit velbefindende. Jeg har det modsat dig, jeg ville føle mig svigtet, hvis ikke jeg hørte noget.
    Et eller andet sted tror jeg, du føler dig ensom og mangler kærlighed.
  • Indstillinger
    Tak for psykoanalysen - der findes vist mange er føler sig ensomme og mangler kærlighed.

    Nu ku jeg ikke drømme om sige at hans mor dominerer ham - da hun udfra hvad jeg kender til hende er et utroligt hjertevarmt menneske og at jeg kun synes det er fint han kan li hendes mad - men direkte latterligt og umodent at han skriver sådan en sms til mig.
  • Indstillinger
    Tror billedgalleri har misforstået et eller andet, for du kritiserer jo ikke hans mor noget sted ? De kritisere det han siger/skriver og ærlig talt det er sku da også for tåbeligt - men omvendt du har selv valgt ham så hvis han ikke passer til dit temperament så må du sige fra eller bare bede ham stoppe med det ævl.Så hvor hun /BG har det fra med dominerende mor må stå for hendes egen regning det er nok et spøgelse hun bakser rundt med. Der er da pænt af ham at tænke på dig men jeg ville også få spat hvis en skrev det samme til mig så mange dage i træk - du må nok forklare ham hvad menstuation er og så er den potte ude.

    Maj
  • Indstillinger
    Nej, jeg har ikke misforstået noget som helst. Det er jer, der ikke helt forstår, hvad jeg skriver.

    Prøv at læse teksten i stedet for at scanne, Maj.
    Du skal sammenholde det med, hvad jeg svarer på.


    Mambo, du skriver : tak for psykoanalysen.
    Dit indlæg i den anden tråd beviser jo jeg havde ret.



    Jeg har slettet mine hilsener i det andet indlæg, da jeg ikke kan klare spydighed.
Log in eller Registrér for at kommentere.