Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Ventetider?

Redigeret 5 februar, 2009, 09:45 i Endometriose
Hej alle endometriose-ramte! :-)

Ved I mon, hvor lang ventetiden er for at blive opereret for endo? jeg har fået tid til en forundersøgelse om næsten 2 måneder!!! og det er jo bare forundersøgelsen! det er ret vildt. Jeg tænker så bare, om der så går lige så lang tid igen, før operationen kan gennemføres, eller hvad. Det kunne bare være så fedt, hvis jeg kunne få det 'hurtigt' overstået...

Hvad har I oplevet mht. ventetider?

Ser frem til jeres svar! :-)

Mange tak,

kh C
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej med dig!!

    Åh det lyder som lang tid....kan godt forstå du gerne vil hurtigt igennem det og have det overstået....altså jeg ved bare at hvis der er mere end 4 ugers ventetid på de offentlige hospitaler så har du krav på at komme på privathospital. Så kommer du ret hurtigt til....jeg skulle selv vente 2 mdr, på at komme til min operation og benyttede mig så derfor af "frit sygehusvalg". Du skal bare lige igennem lidt papirarbejde først, men det er slet ikke uoverskueligt..specielt ikke hvis det gør at du kan komme hurtigere til. Jeg sku selv kun vente et par uger efter papirarbejdet var overstået.....så det var skønt!!! Jens Jørgen Kjer kan varmt anbefales - han operere på Glostrup og Søllerød privathospital!! Han er specialist:-)

    Held og lykke med det!!!

    Kærlig hilsen!
  • Indstillinger
    Jeg har også været ude for at skulle vente i lang tid på en forundersøgelse. Jeg har dog haft held med at ringe og bede om at komme ind på et afbud - og så har det gået noget stærkere.

    GitteB
  • Indstillinger
    Jeg har også oplevet lange ventetider, og min sidste operation var endda ramt af fejlaflysning og herefter strejken. Jeg står dog som regel igennem de lange ventetider, da jeg kræver at blive behandlet på Glostrup, der er en af de førende indenfor endometriose. Sidste gang hvor jeg fandt ud af at jeg kunne ramme ind i strejken (hvilket jeg gjorde) benyttede jeg mig af frit sygehusvalg og flyttede istedet til Søllerød Privathospital. Jeg blev opereret af samme læge som skulle havde opereret mig på Glostrup. Begge eksperter på Glostrup (de hedder begge Jens) opererer også på Søllerød Privathospital.

    Hvis du har tid på enten Glostup, Odense eller Skejby synes jeg at du skal forsøge at holde ud, det er absoluit det værd, mod at komme til en af eksperterne indenfor området. Ellers kan du altid ringe og frohøre dig om en evt. flytning til det private regi kan lade sig gøre.

    Umiddelbart tror jeg også at der pt. er længere ventetid end normalt (hvor der også er forhåndvis) lange ventetider) pga. at de stadig har meget de skal indhente fra under strejken.
  • Indstillinger
    Kære alle

    Tak! tak for jeres svar. Jeg tror, jeg vil forsøge enten at komme ind på et afbud eller undersøge muligheden for frit sygehusvalg og dermed operation andetsteds (er tilknyttet Riget pt. og bor i København). Men det er så dejligt at høre, at der er andre, der har haft held med det her.

    Mht ventetider, så tænker jeg da også, at operationen på ligge ikke så forfærdelig lang tid efter forundersøgelsen, fordi 'tingene' jo kan udvikle sig mellem de to dage? og for at forhindre dette, skulle man da tro, at operationen lå kort tid efter forundersøgelsen.

    Nåh, jeg vil forsøge at rykke lidt på det:-)

    Tak for svarene endnu en gang

    kh C
  • Indstillinger
    Jeg er måske ikke den rigtige til at kommentere Riget, blev opereret der første gang, og har simpelthen haft sådan en dårlig oplevelse med manglende respons, og fejloplysninger samt manglende opringning ved diagnose. Derfor kræver jeg idag at blive behandlet på Glostrup, selvom jeg egentlig hører til andet hospital.

    Men må desværre også skuffe dig mht. til ventiden ml. forundersøgelse og operation, her går der ofte også måneder imellem i det offentlige.
  • Indstillinger
    Hej igen!

    Åh nej - havde da håbet, at Riget var godt, også fordi mine fertilitetslæger (også på Riget:-)) havde varmt anbefaldet RHs behandling... men de reklamerer måske bare for deres eget hospital? Hvordan var Glostrup så? blev du godt behandlet? :-)
  • Indstillinger
    Det kan selvfølgelig også være en enkeltstående dårlig oplevelse jeg har haft.

    Glostrup har virkelig behandlet mig godt, de er gode til at tage sig tid og lytte og forklare. Desuden har jeg fået rigtig meget god info derudefra, og ikke rigtig nogen fejlinformationer.
    Jeg føler mig mere tryg ved at jeg ved at det nu er en af de førende læger indenfor området, der behandler mig.

    Var til et informationsmøde om endometriose ude på Glostrup for 1 års tid siden, her sagde eksperterne også at der desværre står mange læger rundt omkring i DK og kalder sig eksperter i endo, men som slet ikke har den nødvendige ekspertise og erfaring til overhovedet at burde behandle, og slet ikke at kalde sig eksperter. Det er faktisk en af de sværeste operationer man kan udføre, hvis det skal gøres ordentligt. Endvidere var der også en del større chance for at en kikkertoperation endte i bikinisnit på andre sygehuse end der hvor landsdelsfunktionerne er. Skræmmende, men sådan er situationen desværre i DK. Går også ud fra at det er derfor man samler de sværeste tilfælde af endo på disse landsdelscentre (Glostrup og Skejby).

    Mvh
    Rikke
  • Indstillinger
    Hej.

    JEg kan anbefale Allerød Privathospital. Det er Lotte Klevin der opererer. HUn er kanon.
  • Indstillinger
    Kære jer alle sammen

    Jeg vil bare lige sige, at jeg endelig blev opereret for min endo her i sidste uge på Hvidovre, og det hele gik bare rigtig godt! Der var ikke lange ventetider, de var højst professionelle, søde, informative... og der var rent og pænt!:-) så jeg kan helt klart anbefale Hvidovre til andre, der skal opereres for endo.

    Dejligt nu at kunne se fremad :-)
  • Indstillinger
    Mht. ventetider har jeg rigtigt dårlige erfaringer! Jeg fik fjernet en rigtig stor cyste for godt 1½ år siden og fik at vide, at nu havde de fjernet det og det kom ikke igen !!!! Og skulle det imod forventning alligevel komme igen, så blev den aldrig så stor som dengang (10x20 cm) da de jo så kunne tage det i opløbet. Nu er jeg så siden blevet sendt frem og tilbage fra kontrolundersøgelser til scanninger og tilbage igen. Pludselig er de ikke helt sikre på, at jeg har endometriose, jeg har kun symptomerne på den? -hvad det så end betyder! Min mave er stor og udspilet, og jeg har svært ved at have tætsiddende bukser på. Alligevel venter jeg nu igen på en undersøgelse i maj! Inden jeg får set mig om er der gået lige så længe igen, og er der en cyste igen, er den sikkert kæmpestor til den tid! Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, da min egen læge ikke vil henvise mig til Skejby, da jeg allerede er i et forløb på det lokale sygehus. Jeg er bare tvunget til at vente. Mht. til det frie sygehusvalg, så har jeg fået en folder med hjem om, at det er blevet reduceret, så man nu ikke længere kan komme på et privathospital, men kun de offentlige. Her er ventetiderne omtrent lige lange alle steder, har jeg indtryk af.
Log in eller Registrér for at kommentere.