Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

hjerte,hjerterytme/slag,blodtryk

Redigeret 21 september, 2008, 02:00 i Hjerteproblemer
Hej.
Jeg er ny i dette forum og syntes det så ud til at kunne bruges positivt også i mit tilfælde.
Hm ja..hvor skal jeg starte det er en lang historie men det korte og lange er...jeg gemmen nogle år har fået flere syntomer som jeg ikke har haft før.F.eks køresyge ved at køre baglæns i tog, går og kikker nedaf, ryster på hovedet, drejer rundt,lydfølsom,osv ud over det som kun kommer mere stærkt i perioder på omkring 1 -2 måneder af gangen hvor efter det stilner af og bliver knap så voldsomt mest i lydfølsomheden,og i perioder følt min arm lukke for blodet det føles som en elastik om armen det kan komme i begge men mest i venstre, til tider i det ene ben.
Sidste år havde jeg gennem flere måneder følt mit hjerte banke voldsomt så min daværene læge fik henvist til jeg skulle have en måler på brystet i tre dage men problemet var det tog knap tre måneder før jeg fik den så det var lidt over igen.
Vi flyttede i mellemtiden til jylland og der fik jeg ny læge og ville nu have orden på de ting.
Har følt mig stresset selv om jeg er hjemme med min datter, og ud over det så følte jeg min lunge ikke fungerede ordentligt.
Nå men- jeg har fået røngten, ct scanning, blodprøver, cykel tæst som ikke er kommet selv om der er gået en månede nu.
Intet er der galt ud over- der er nedsat lungefunktion og det mellem hjerte og lunger ser meget presset ud på både scanning og røngten, der er ud over det ar væv på begge lunger og lidt mere på venstre som jeg har følt noget ved og havde en skygge på i omkring 2001.
Mit kolosterol er blevet lidt for højt de sidste måneder, blodtrykket var for højt så nu får jeg noget blodtrykssinkene piller.
men mine symptomer er mange....hjertet pumper voldsomt, andre gange langsomt, det trykken i armene som føles som elastikker.Kan man ha blodprop i hjertet og have ondt i armene i perioder eller har man ondt hele tiden?
I Ude og hjemme er der flere som har de samme symptomer som jeg og har gennemgået flere undersøgelser og så er der alligevel noget.
Jeg har været indlagt en nat, hvor jeg var koplet til en skærm og skulle trykke på hjælp når jeg følte det trykken for brystet,det eneste det viste var at pulsen gik ned.
De sagde at detvar underligt da det burde gå ned.Jeg havde fortalt dem at jeg ikke var nervøs.
Jeg mærker en voldsom trykken gennem hjertet og armen når jeg feks bliver forskrækket eller bliver ophidset.
trykken kan føles i venstre side af hjertet og lidt under brystet.
Er jeg helt underlig?
Men jeg føler lægerne sender mig rundt.
Jeg har læst et sted at hvis hjertespecialisterne ikke ved hvad de skal kikke efter så kan de ikke finde det.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Øv! er der slet ingen som kunne tænkes at have nogle af de samme symptomer?

    Jeg er igen indkaldt til ny undersøgelse denne gang en ambulant undersøgelse hvad det så end er?

    Min egen læge og jeg har håbet på de ville give en kontrastvæske og scanne omkring hjertet.

    Har fået Ct scannet lunger og nogle dele der omkring, to røngten af hjerte og lunger, en cykel tæst, to alm scanninger med hånden.

    Det eneste det viste er Rængten viser forstørret hjerte og at der var vand i lungerne, men så vidt min egen læge så kan hjertet godt vise forstørret hvis man ikke trækker vjret helt ned når billedet bliver taget.

    Den sidste uge har været et helvede, hjertet bankede så underligt, vildt, hårdt, hurtigt, ude af takt.
    Jeg har følt en ømhed omkring mellem hjertet og halsen der imellem foran.

    Men når jeg bliver forskrækket og bliver ophidset på en eller anden måde så er det igen at den følse omkring brystet og armen kommer i stor stil, og det kan da ikke være alm.
    Det er også først det sidste år det har været sådan.
Log in eller Registrér for at kommentere.