Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Min søn har synsforstyrrelser

Jeg har en dreng på 5 år, som her de sidste tre dage har haft synsforstyrrelser på begge øjne. Han siger, at han ind i mellem ser os: "som om vi er langt langt væk" og han synes samtidig, at tingene "danser" lidt. Det hele ser underligt ud, synes han. Hans synsforstyrrelser varer 5-10 min. og i dag har han haft det sådan seks gange. Vi har været ved øjenlæge, som blot kunne konstatere, at der intet er galt med hans øjne. Øjenlægen synes, at vi bare skal tage det roligt, da synsforstyrrelserne sikkert hænger sammen med en general utilpashed, som min dreng har haft i denne uge. Han har haft feber, og får nu penicillin for en let halsbetændelse. Feberen er væk nu, og jeg kan derfor ikke rigtig forstå, at synsforstyrrelserne stadig er der, og jeg er faktisk ret bekymret! Synsforstyrrelserne begyndte godt nok, da han fik feber . . meen - kender nogen af jer til lignende tilfælde? Har jeres børn haft synsforstyrrelser?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg syntes det lyder underligt, men derfor kan det jo godt passe. Har man feber kan det jo føles, som tingene "danser" lidt. Det burde jo bare forsvinde hurtigt igen.
    Men synsforstyrrelser kan skyldes så mange forskellige ting. Både alvorlige og mindre alvorlige. Jeg ville absolut, hvis det var min dreng, gå til læge og bede om en ordentlig undersøgelse, hvis det bliver ved i flere dage endnu. Og det af en specialist.
    Venlig hilsen
  • Indstillinger
    Hej igen! Jeg vil lige fortælle, at min dreng heldigvis ikke har haft synsforstyrrelser i denne uge. Jeg er meget glad for, at det nu forhåbentlig er ovre, og håber meget på, at det ikke kommer tilbage igen. Jeg synes nu stadigvæk, at det var mærkeligt!!
  • Indstillinger
    Hey
    For 5 år siden havde jeg også feber, da oplevede jeg præcis det samme som din søn. Altså nærmest at "se forskellige ting some om de er langt væk", det lyder helt utrolig underligt men passer.
    Jeg kan stadig på en eller anden måde få dette specielle "syn" frem , det er lettere når man har feber. Tror ikke det er farligt, jeg har i hvert fald aldrig oplevet noget...
  • Indstillinger
    hej.

    jeg har haft lige præcis det samme..
    og nu får jeg det kun 2 gange på et år, eller mindre.
    men jeg fik det fordi jeg var bange for noget.
    den gang skulle jeg til USA og var rigtig bange for at flyve.
    og så fik jeg det. det er rigtig ubehageligt. og jeg får fuldstændig i panik når jeg får det. for det er ligesom om alt zoomer ud, eller hvad man kan sige.
    og jeg havde det også hele tiden nærmest da jeg havde feber i en alder af 10 år cirka.

    er der andre, der har prøvet det???

    knus.
Log in eller Registrér for at kommentere.