Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

træthed

Redigeret 27 august, 2008, 15:21 i Endometriose
Er der nogle som har erfaringer med trætheden? Jeg har det i perioder. Har lige haft tre hårde trætte uger, men synes nu det er ved at lette lidt. Har i det også mest i perioder eller er det hele tiden?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det er generelt hele tiden - og morgen, middag, aften. Men det hører jo med endoen desærre :( Men det kan godt nok være svært at gå på arbejde og udholde de 37 timers arbejdsuger
  • Indstillinger
    Til trådstarteren

    Har det som dig, trætheden kommer i perioder. Kan have en uge hvor jeg ik sover ordentligt om natten og derfor har ekstremt svært ved at holde mig vægen i dagens timer. I de perioder har jeg fundet ud af at det hjælper mig rigtig meget at blunde i 5 min. Har i mit arbejde ik mulighed for at lægge mig nogen steder, så derfor foregår det for det meste på torilettet. Jeg sætter min mobil til 5 min og så rejser jeg min derefter. Det kan jeg gøre en gang i timen - ved godt er det en dårlig "forretning" for min arbejdsgiver, men på den måde kan jeg klare mig igennem mit arbejde.
    Når jeg så kommer hjem, kan jeg sove resten af dagen - godt jeg har en fantastisk forstående kæreste.

    Jeg ved godt det ikke er en holdbar løsning for nogen, men hellere det, end at have alt for mane sygedage.

    //Sus
  • Indstillinger
    Udover at det har hjulpet mig utrolig meget at få fjernet underliv og æggestokke, har omlægning af kosten også hjulpet. Og endnu mere har det hjulpet at tage "livets olie". Jeg putter 2 spsk. i min smoothie om morgenen. Jeg havde en periode på 2 uger hvor jeg af en eller anden årsag havde glemt at tage det. Og jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg var mere træt end jeg plejede. Så huskede jeg olien og efter 3-4 dage kunne jeg mærke forskel.

    Måske I kan bruge min erfaring:-)
  • Indstillinger
    tusinde tak for svar.
    Har også lige fundet ud af den med fem minutters blund. Jeg bruger bare lageret. Hi Hi. Men har det som dig Sus, har også perioder, hvor jeg sover dårligt om natten. Det gør jo ikke en mindre træt. Jeg arbejder 32 timer og kan desværre ikke komme mere ned i tid.
    Skal også i gang med at arbejde med kosten igen. Er aldrig rigtig kommet igang, da jeg altid havde ondt i maven og diarre. Har nu endelig været hos en specialist som kunne konstatere at jeg har fruchtosemalabsorption. Det gør det absolut ikke lettere at leve sundt.
    Hvad er livets olie?
Log in eller Registrér for at kommentere.