Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Overskrifterne i oversigten

Helene2Helene2
Redigeret 23 august, 2008, 01:46 i Ris og ros til Netdoktor
Hvor ville det være dejligt, hvis man kunne nøjes med at klikke på overskrifterne i oversigten og så kunne se en samlet liste over f.eks. de sidste 10 indlæg i hele gruppen. Noget i retning af den måde det gamle system fungerede på. Som eksempel hvis man bare kunne klikke på overskriften 'Sind og psyke' og så med ét klik kunne se, om der var kommet nogle nye indlæg i hele denne gruppe. I modsætning til nu, hvor det min. kræver 6 klik (og lige så mange for at komme tilbage igen). Ikke at det er noget stort problem. Bare meget mere besværligt.

Sind og psyke
Angst, Sorg og krise, Stress, Søvn og sovemedicin, Ensomhed, Mobning, Personlighedsforstyrrelser, Skizofreni, Tvangstanker, Incest og seksuelt misbrug, Cutting

Det er forøvrigt rigtigt godt, at alle de 'gamle' debatter under 'Sind og psyke' igen er blevet samlet under ét i denne gruppe (ialtfald i overskriften).


Hilsen Helene

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det er blevet ufatteligt besværligt. Der kunne godt være brug for: Til tops, nederst. Man får ondt i fingeren. Jeg syntes, det er uoverskueligt. Det var så nemt før. Men det er måske heller ikke meningen man skal kigge så mange steder.
Log in eller Registrér for at kommentere.