Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

vil så gerne have et barn

Redigeret 25 september, 2008, 04:01 i Snart gravid
jeg er en pige på 23 år, min kæreste bliver 31 og vi har forsøgt i 1.7 år at blive gravide. I starten efter jeg var holdt med p-piller tænkte jeg ikke så meget over det og min mens. kom hver 30 dag som den skulle, men ca 8 mdr. holdt min mens med at komme regelmessigt, der gik 45 dage, ja helt op til 60 dage. Jeg har endelig lige været ved specialist, og fik scannet min livmoder, jeg fik af vide at jeg har alt for mange systler ved den ene æggeleder og min kærestes sædceller er langtsomt svømmende. Er der nogen der ved noget om dette? på tirsdag skal jeg der hen igen og have taget blodprøve for så at starte på noget homombehandling, kan bare ikke lige forstå hvad det skulle hjælpe på de systler..?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej spørger

    Måske har du endometriose som jeg. Det er en cyste, der sidder på f.eks. æggelederen, og som kan forhindre dine ægblærer i at udvikle sig rigtigt, eller forhindre, at det befrugtede æg sætter sig fast. Det er rigtig fint, at du her i kontakt med din læge om at få dem fjernet, for det øger chancerne betydeligt for at blive gravid.

    Det går jeg og min mand igennem for tiden - der er vist nok (:-)) håb forude, så jeg tror ikke, at hverken du eller jeg skal fortvivle endnu.

    kh C
Log in eller Registrér for at kommentere.