Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Ny viden om autisme.

Redigeret 28 juni, 2014, 11:07 i Autistiske børn
Ny viden om autisme tyder på, at kviksølv spiller en væsentlig rolle.
Herunder er det vigtigt at vide, at en kviksølvforgiftning kan behandles.

Læs mere på linket:
An investigation of porphyrinuria in Australian children with autism.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1870 ... stractPlus
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    Om kviksølv og ADHD / Autisme.

    Har I læst denne artikel. ”Hvert tiende barn i fare for forgiftning af hjernen”
    I artiklen nævnes, at miljøgifte som metylkviksølv kan føre til evnesvaghed, spastisk lammelse og autisme.

    Og videre skrives (citat) ”Forskerne mener nemlig, at miljøgifte, der findes i vores nærmiljø påvirker mellem fem og ti procent af babyer født i hele verden, og at de kan medføre mentale lidelser som cerebral parese (spastisk lammelse) og autisme, men også mildere grader af mental retardering samt ordblindhed og hyperaktivitet (ADHD).” (citat slut).

    Der kan læses mere her: http://videnskab.dk/composite-1456.htm

    Artiklen bør korrigeres på et punkt, idet danske arbejdsmedicinerne ikke synes at være klar over, at metallisk kviksølv fra f.eks. amalgam kan omformes af bakterier og svampe i mundhulen og tarmkanalen til metylkviksølv.
    http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=1392265#b5-ehp0114-a0149a
    http://content.karger.com/ProdukteDB/produkte.asp?Aktion=ShowFulltext&ProduktNr=224219&Ausgabe=227490&ArtikelNr=47450
  • Indstillinger
    Beklager meget, men det er ikke ny viden. Det er gammel overtro, som ikke har noget videnskabeligt belæg.
  • Indstillinger
    Om autisme og vaccination med vacciner konserveret med kviksølv eller andet toksisk metal.

    Det er ikke ukendt, at hvor der er penge er der magt.
    Og det er ingen hemmelighed, at der er mange penge i den industri, som producerer vacciner.
    Personer som begår sig i forsker-kredse på internationalt niveau, kan også fortælle, at alt kan købes for penge - både forskningsresultater (som viser det som køberen ønsker), samt - ”personer” med internationalt ry, som forskere.
    Endvidere er der mange fejl og mangler i tidligere dokumentation.
    Hvorvidt disse fejl er resultatet af uvidenhed eller bestikkelse, skal jeg lade være usagt.

    Her er et enkelt eksempel på danske myndigheders fejl i deres viden om tungmetaller / tungmetalforgiftninger.
    I nedenstående link ”Helhedssyn på fisk og fiskevarer” fremgår det, at myndighederne i deres beregninger af, hvor meget fisk gravide og børn må spise, bruger blodets halveringstid for metyl-kviksølv i stedet for elimineringstiden, som er den tid det tager kroppen at fjerne giftstoffet.
    At et giftstof - her metylkviksølv - ikke længere ses i blodet, betyder ikke nødvendigvis, at giftstoffet er fjernet fra kroppen. Det kan også betyde, at giftstoffet har deponeret sig et sted i kroppen f.eks. i hjernen. Metyl-kviksølv er fedtopløseligt og det deponerer sig derfor gerne i et fedtholdigt organ, som hjernen.

    Heller ikke mange danske forskere synes at have styr på deres faglige viden om tungmetaller. Ved læsning af artiklen ”Human accumulation of mercury in Greenland” kan det konstateres, at danske forskere i et projekt siden 1990 har undersøgt milt, lever og nyrer af afdøde grønlændere for metylkviksølv. Men som nævnt er metylkviksølv fedtopløseligt. Af denne grund vil metylkviksølv ikke deponere sig nævneværdigt i magre organer.

    Jeg kunne fortsætte side op og side ned med at påvise fejl og mangler.
    Myter har vi nok af. Det er min holdning, at det er på tiden at gammel og fejlagtig viden om tungmetaller / tungmetalforgiftninger fjernes, så patienter med mulig kronisk tungmetalforgiftning kan få tilgang til kompetent diagnosticering og ved diagnosticering af forgiftning også til kompetent behandling.

    -Helhedssyn på fisk og fiskevarer.
    http://gl.foedevarestyrelsen.dk/FDir/Pu ... apport.pdf

    -Human accumulation of mercury in Greenland.
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17368517

    http://vaccineawakening.blogspot.com/20 ... ce-of.html
  • Indstillinger
    Her er en interessant video om autisme.

    VIDEO: Autism Causes: Mercury Poisoning from Vaccines Vaccinations Immunizations Dan Olmsted, Oct. 15, 2010:
    http://www.youtube.com/watch?v=iOqKLoYptF8
    Autism is a man-made epidemic according to Dan Olmsted, co-author of The Age of Autism: Mercury, Medicine, and a Man-Made Epidemic. Mr. Olmsted and co-author Mark Blaxill researched the use of mercury throughout recent history and conclude, in part, that the use of mercury and other heavy metals in vaccines is a root cause for the rise in Autism. And for good reason: mercury is the second most lethal substance to humans (behind plutonium), and hundreds of times more toxic than lead, and yet it has been injected into infants, babies and children in the name of "medicine."

    Another metal used in vaccines - aluminum - is also extremely toxic. Flu shots contain organic mercury, which is many times more toxic than the mercury found in a thermometer. The use of extremely toxic substances in "medicine" - especially heavy metals like mercury - causes an untold number of neurological problems in children, including Autism.

    Two unique problems that most Autistic children share in common are very serious digestive problems, and an inability to excrete heavy metals, such as mercury. Mercury poisoning will actually *cause* both of these health problems. For those already exposed, the solution is alternative medicine treatment that helps repair the gut and eliminate toxic metals from the body.

    For more information on the causes, symptoms and effective alternative medicine treatments of Autism, please visit:
    http://www.thenaturalguide.com

    Video Produced By: Larry Cook, author of The Beginner's Guide to Natural Living
    Interview Of:
    Dan Olmsted, co-author of The Age of Autism.
    http://danolmsted.com
    http://www.ageofautism.com
  • Indstillinger
    Jeg ved, at der er mange penge i alt dette. Jeg ved, der bliver betalt mange penge "under bordet", når der bliver solgt sundhedsvarer.

    Et af mine børnebørn ændrede sig efter en vaccination. Det kan være et tilfælde, men jeg er urolig.
    Hvad kan man gøre, hvis der er tale om en kviksølv forgiftning.
  • Indstillinger
    Der er en tungmetalforgiftet patient, som har lavet en rigtig god hjemmeside, hvor du kan hente mange oplysninger.
    www.tungmetal.dk
  • Indstillinger
    Hej Hvor findes dette giftstof mentylkviksølv i og hvilken forbindelse kan et ufødt barn komme i forbindelse med den gift?
  • Indstillinger
    Hej Spider

    Nu spørger du specifikt til methylkviksølv og til, hvordan det ufødte barn kommer i forbindelse med det.

    Det ufødte barn kommer i forbindelse med det giftige stads via moderen, som fosteret jo får al næring og alle byggesten til at danne sin organisme fra.

    Og hvor får moderen så kviksølv fra?

    Nogle har kviksølv i tænderne (amalgam-plomberinger). Derudover er der gennem årene spredt en kviksølvforurening til miljøet, fordi man ikke tidligere har taget tilstrækkeligt hensyn til, at kviksølv er farligt. Man har blandt andet tidligere brugt kviksølv i det korn og andre frø, der blev sået på markerne. Så vidt jeg ved, er det også betænkeligt, at ikke alle ovne af den slags, der brænder lig, har filtre, der kan opsamle kviksølv fra de dødes tænder. På den måde spredes også kviksølv til miljøet, og det ender især i fisk. Det er derfor, at man ikke skal spise alt for meget fisk, selv om fisk er sundt. Endelig tilsættes der kviksølv til mange vacciner.

    Methylkviksølv er specielt farligt, så vidt jeg forstår, fordi det netop kan gå gennem alle barrierer i kroppen – barrierer, der ellers er beregnet på at standse skadelige stoffer, f.eks. blod/hjerne-barrieren.

    Der findes mikroorganismer i naturen, der kan omdanne uorganisk kviksølv til det farlige methylkviksølv. I nedenstående link står der blandt andet:

    I floder, søer og have findes mikroorganismer, som kan methylere uorganisk kviksølv til methylkviksølv, (CH3)Hg+, som kan koncentreres i plankton, for derefter at optages i fiskefødekæden. Methylkviksølv er en meget farligere gift end uorganisk kviksølv på grund af dets evne til at gennemtrænge biomembraner og på grund af dets fedtopløselighed (ophobning i hjernen).”

    http://da.wikipedia.org/wiki/Kviks%C3%B8lvforgiftning

    Nu kunne jeg godt få den tanke, at du er gravid og derfor er naturligt bekymret for dit ufødte barn. Og det er da også en alvorlig sag, at der er spredt så meget kviksølv i vores miljø, og især at masser af os går rundt med det i munden!

    Men du kan jo gøre noget for at nedsætte risikoen. Hvis jeg har ret i, at du venter barn, så tal eventuelt med sundhedspersonalet om problemet, næste gang du er til undersøgelse. Man skal aldrig gå alene med en sådan bekymring ;o)

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Tak til Kameliadamen for et godt svar.

    Du skal vide Kameliadame, at jeg er en stor beundrer af dig for din alvidenhed.

    Men at spørge sundhedspersonalet er ikke nogen videre god ide, da der i høj grad mangler viden om tungmetaller / tungmetalforgiftning i den danske lægestand.
  • Indstillinger
    Hej Brugernavn

    Tak for dine rosende ord :o)

    Du har selvfølgelig ret i, at det almindelige sundhedssystem ikke ved ret meget om tungmetalforgiftning. Men jeg forestiller mig jo, at Spider er gravid, og lige i den situation tror jeg, at de almindelige råd til gravide er udmærkede at følge. Man skal i hvert fald ikke begynde at få saneret sine plomberinger.

    Jeg husker selv fra mine graviditeter, at man nemt kan komme til at gå og bekymre sig. Og jeg husker, at det hjalp at tale med nogen. Det var derfor, at jeg skrev som jeg gjorde.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
Log in eller Registrér for at kommentere.