Hjem Sex & samliv Åben debat om sex

Dæmpe sexlyst

Redigeret 23 maj, 2011, 15:09 i Åben debat om sex
Hej
Jeg er en mand med et godt og normalt sexliv, men jeg kunne godt tænke mig at vide om man kan købe medicin, gerne naturmedicin som kan formindske sexlyst, eller fuldstændig "slukke" sexlysten.
Hvis nogle kender et godt råd, udover et koldt bad og meget gerne seriøse råd, da det er meget seriøst ment.
Tak.

Kommentarer

 • Hej
  Jeg gik det lægen med ønsket, men uden held (Han ville ikke give mig noget). Han snakkede om at det nogle gange kan være denne bivirkning ved nogle psykofarmaka, men jeg ville sikkert blive skør før end at lysten forsvant.
  Det bliver bedre med alderen, men ikke nok. Håber du får et svar måske kan det også hjælpe mig
 • Hey

  Det er ikke godt at få medicin imod sådan noget. Især ikke natur medicin da bivirkningerne på natur medicin er rimelig stor. Den bedste måde er bare at have sex mange gange om dagen i lidt tid, så bliver du nærmest træt af det med tiden.

  Piller er SLET ikke det værd. Det er dumt at tage risikoen. Det kan ende med du slet ikke får lyst osv.
 • Hejsa :)

  nu kommer der et møgfald til den/dem der udtaler sig om at naturmedicin har STORE bivirkninger !!!!!!! I aner ikke hvad I udtaler jer om overhovedet, og har Du/I ikke forstand så hold bøtten lukket!
  det er jo lige netop det der er pointen at naturmedicin ingen bivirkninger har og derfor er det efterhånden så populært at bruge for alle.da alm medicin ALTID har en eller flere bivirkninger. Du kan roligt bruge naturmedicin mod dine problemer, jeg vil anbefale du kontakter en ekspert på området der vil ku give dig den nøjagtige hjælp.
  held og lykke
 • Kære Girl,

  Det var dog lidt af en mundfuld, du lige fyrer af. Naturmedicin er ikke bare noget, man fuldstændig kritikløst kan indtage, som om det var slik.

  Der er bestemt bivirkninger. Om der findes noget uden bivirkninger til at indtage for at dæmpe sexlyst, skal jeg ikke kunne udtale mig om, men jeg har f.eks. for nylig indkøbt noget Ginseng, som skulle give mig noget mere energi, og det virkede fint, men så fik jeg talt med en, der virkelig har forstand på de dele, og hun advarede mig kraftigt; det er faktisk direkte skadeligt for en kvinde på vej ud i overgangsalderen, da det kan forstærke eventuelle symptomer på overgangsalder; svedeture og den slags.
  Jeg fik at vide at Ginseng kan være godt for mænd, men absolut ikke for kvinder - og det står der ikke en lyd om på pakningen.

  Naturmedicin er en god ting, men man skal bestemt vide, hvad man gør, for heller ikke det er ufarligt.
 • Findes der noget som kan dæmpe lysten eller gerne fjerne den helt - Eller findes det bare ikke.
 • En pille der fjerne sextrangen? Nope.

  Hvis du har så meget fokus på sex at det er til gene for dig, så vil jeg anbefale dig at søge terapi og finde årsagen til det. Du kan starte med at tale med din læge.

  Man kan blive afhængig af porno og/eller sex som af så meget andet.
 • Androcur vil formentlig have de ønskede virkninger, men dem får du nok ikke en recept på.

  Læs evt. om dem i medicinoversigten
Log in eller Registrér for at kommentere.