Hjem Hud og hår Bumser

Akne driver mig til vanvid!

13

Kommentarer

 • Prøv at Google "apple cider vinegar for acne" og så læs lidt om hvad der står!

  Eller gå ind på nedstående links;

  Jeg ved godt det lyder lidt mærkeligt men har selv forsøgt med gode resultater!!

  http://www.homeremediesweb.com/apple_ci ... nefits.php
  http://www.acne.org/vinegar-as-a-topica ... page1.html
  http://www.amazing-green-tea.com/apple- ... -acne.html
 • Må jeg give dig et rigtigt godt BILLIGT råd der 100% virker. Først- jeg har selv døjet så meget med bumser igenem mit liv. Har prøvet alt muligt fra håndkøb og til dyre receptcremer indtil en apotekerdame gav mig det råd at: spise BIOZINK ca. 50 kr til 3 måneder. 1 om dagen.Fås på apotek og matas.
  Efter ca. 1 mdr forsvandt de mere og jeg har aldrig bumser længere men stopper jeg med at tage zink så vupti kommer de igen.Jeg er 56 år og har taget dem i 25 år så jeg ved hvad jeg taler om og mine døtre tager dem også.
  God fornøjelse.
  Hilsen min1fluffy
 • Der er godt nok mange forskellige råd. Du kan også få 9 gode råd om bumser inde på www.fjernbumser.dk. Men det vigtigste er at du snakker med en hudlæge, der varertager lige netop dine behov og din hud.

  Venlig hilsen,

  Henrik Skov
 • Jeg er i samme situation..
  Men jeg har faktisk fundet noget super make-up som dækker det helt fint..
  Jeg bruger "Touche Magique" anti-fatigue and illuminating concealer fra L´oreal på mine røde mærker og bumser, derefter dupper jeg med fingrene på det så det smøres lidt ud agtig, så venter jeg 10 min. så det tørre ind i huden (så undgår man store mørke pletter da pudderen kan sætte sig fast i våd concealer) så påføre jeg pudder (Jeg bruger den der hedder "AUTUMN" fra Jane Iredale.. En lækker mineral pudder der passer godt til min farve hud, men er den for mørk eller måske for lys til dig så laver Jane Iredale mange andre super farver og jeg syntes de dækker super i forhold til de andre millioner puddere og foundations jeg har prøvet), derefter tager jeg en lille smule mascara på mine yderste øjenvipper for at give mere opmærksomhed på øjnene end bumserne! (MEN læg aldrig masser af eyeliner og øjneskygge eller masser af mascara da det kommer til at se helt forkert ud. Da dine bumser allerede snupper en del opmærksomhed skal du ikke fremhæve så meget.. men en smule mascara gør alligevel noget :) Sørg for at holde det mest "naturlige" look i denne periode.
  Jeg er på 5 månede af Accutin kuren og er tit MEGET ked af min hud som er svær akne.. Jeg redder den dog mere når jeg tager make-up på men det er jo ligesom at tage en maske på... Jeg vil hellere bare være mig uden make-up i skole osv.! men da jeg har svær akne kan jeg simpelthen ikke gå ud uden make-up:'( Jeg er viiild med skønhed og har en passion for mode, og derfor betyder det så meget for mig at have en god sund hud.. Det gør det jo egentlig for alle. Jeg håber virkelig snart det her er ovre.. Er der nogle der er færdige med kuren?? hvor lang tid tog i den? og hvordan er det nu? som forventet?? ..
  Jeg håber i har kunne bruge mine make-up råd, det ik såå dyrt pudderen 400 og en refill koster 300, concealeren ca. 100 kr... Husk masser af tynd creme på jeres hud efter i har renset den når i står op og inden i går i seng, vaseline på læberne hjælper super! (kløver vaseline) og løb nogle ture, drik masser af vand og grøn te, spis sundt og vigtigst af alt: Elsk dig selv!!!!!!!
  Mvh. Kenza.
 • Køb aldrig diverse midler på nettet uden recept. Få altid din læge med ind over, så du ikke smadre din krop unødvendigt.

  Det bedste du kan gøre er at: http://akneguide.dk/#Akne_kan_blive_irr ... orvrret_af

  (Pas på med disse ting - ikke stress din hud).

  Hold dig væk fra mælkeprodukter (Nogle siger det er en myte, men jeg (tror) at jeg har gode erfaringer med det, men kan selvfølgelig ikke bevise det 100%).

  Motion! En sund krop, sund livsstil, sundt mad... Det er vejen frem.

  At komme i form, det giver selvtillid. Man er bedre til at ignore sine akne problemer og se lyst på fremtiden og det hjælper med at få renset ud i systemet.

  TÅLMODIGHED! Er det sidste og vigtigste.
 • Jeg kan sagtens følge dig, da akne også var ved at drive mig til vanvid for et års tid siden. Jeg havde den flotteste rene hud, indtil jeg som 14 årig begyndte at få bumser og svær akne.

  Mit selvværd forsvandt, og jeg lukkede mig inde i mig selv og sagde altid nej tak til at gå med veninderne på café og i biografen.

  Heldigvis faldt min mor over en artikel på denne side: http://uren-hud.dk/ som kommer hele vejen rundt om akne, bumser og uren hud generelt.

  Bedst af alt kan du læse om alle de behandlingsmuligheder, der findes, og der er heldigvis mange. Og der er helt sikkert også en eller flere, som du vil kunne få glæde af.

  Håber du hurtigst muligt kommer af med aknen.
 • Hej

  Der er en del naturlige midler som har vist sig at være effektive mod acne bla. Burrerod.

  http://dk.iherb.com/Now-Foods-Burdock-R ... ode=yaw234

  Derudover er der nogle homøopatiske kompleksmidler mod Acne.

  Dr Reckeweg R 53 virker mod acne og hududslet som skyldes betændelse

  Dr Reckeweg R 21 Virker mod kroniske hudsygdomme

  Dr Reckeweg R 23 virker mod akut eksem, udslet og bumser

  Find evt. mere på nettet om hvordan man indtager dråberne ved at søge i google på "Dr Reckeweg indikationer " el. lign.
 • Du kan køb isotrex (accutin) her fra en licenseret apotek uden forudgående recept (kræver en nem online konsultation) http://reliablepharm.com
Log in eller Registrér for at kommentere.