Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

hvad kan man stikke op? pliz svar

Redigeret 11 november, 2008, 12:22 i Kvindelige sexproblemer
hej, jeg elsker at røre mig selv frækt,, og jeg prøver at ornanere men min finger virker ikke? hvad kan jeg ellers stikke op? hjælp.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej du

    Da jeg som ung stillede min mor det samme spørgsmål (vi talte meget frit om sex og samliv), svarede hun efter en lille tænkepause: Du skal ikke stikke noget op i din skede, som du ikke ville tage i munden(!)
    Det faktisk et rigtigt godt svar efter min mening. Selvfølgelig er der undtagelser. Nogle piger hader f.eks. tanken om oralsex, men vil gerne dyrke alm. samleje. Dybest set tror jeg på at eksperimentere med ting, man har lyst til. Det kan jo være at køleskabet rummer muligheder: Bananer, gulerødder el. agurker. Stearinlys er en mulighed, der rummer forskellige størrelser og udformninger og disse genstande er jo til at få fat på i det lokale supermarked. Dertil kommer forskellige til formålet fremstillede dildoer osv., hvis du har mod på det.
    MEN hygiejnen er vigtig. Du skal aldrig selv (eller gå med til at andre gør det), stikke ting ind i dit underliv, hvis de ikke er rene og appetitlige!!!
    Go' fornøjelse med dit fremtidige sexliv
    C 48 år.
  • Indstillinger
    Ups - læste lige dit spørgsmål igen. Og jeg falder over at du siger: "At fingeren ikke virker - hva' ka' jeg ellers stikke op?".
    Din orgasme sidder ikke i skeden (oppe), men i klitoris, så den skal du nok koncentrere dig om at stimulere samtidigt, måske mens du læser/ser lidt inspiration. Prøv det lokale bibliotek, der er mange gode, illustrerede bøger at hente hjælp fra.
    C 48 år
  • Indstillinger
    tak men skal jeg bare nuller den? eller?
  • Indstillinger
    du skal køre fingeren eller genstanden rundt på den. hehe

    Her er lidt hjælp, fra netdoktorens egen hjemmeside:

    Først skal du sørge for at være alene og uforstyrret. Du skal have god tid. Start med at tage et brusebad. Sæb dig godt ind over det hele. Rør ved brysterne og ved skridtet. Frotter dig godt og smør kroppen ind i en hudlotion, du godt kan lide. Føl stadig på din krop. Overalt. Stil dig eventuelt foran et spejl, mens du gør det. Væn dig til din krop - både hvordan den føles og hvordan den ser ud. Sæt dig over et spejl eller læg dig med et spejl mellem benene, så du kan se, hvordan du ser ud. Brug et par fingre til at holde til side med. Hvis du nu har mod og lyst til at gå videre, kan du prøve at spænde og slappe af i bækkenbundens muskler. Det er den samme fornemmelse, du kender fra, når du skal tisse, og hvis du prøver at stoppe op, mens du tisser. Hvis du har svært ved at mærke, om du spænder og slapper af, kan du putte et par fingre inden for i skeden. Så kan du mærke, om du både kan spænde og afslappe musklerne. Og så har du samtidig en god og tryg fornemmelse ved at have noget puttet ind der, hvor du ellers skal have samleje.

    Med andre ord, så vænner du dig til din krop og dens almindelige funktioner. Hvis du nu spænder og slapper af i hurtigt tempo lige efter hinanden, mærker du nogen sammentrækninger, som kan ligne dem, i hvert fald nogen kvinder kender fra deres orgasme. men måske vil din være på en anden måde. Måske har du nu nogen varme fornemmelser i underlivet. Og hvis du stadig er nysgerrig, kan du begynder at røre ved dig selv. Over kroppen, brysterne og selve skridtet, hvor du hurtigt finder de mest følsomme steder og omkring skedeindgang og klitoris, som du stimulerer blidt eller fastere, roligt eller hurtigere, som din lyst nu er. Du kan også føle ind i skeden, bagud til mellemkødet, mellem lårene eller området foran klitoris, som det nu passer dig. Du skal prøve at leve dig ind i de fornemmelser, du får. Prøve at lukke øjne og ører for, hvad der sker omkring dig. Tænke på det, der sker i dig selv eller på noget andet dejligt - gerne af seksuel karakter - noget pornografisk om du vil.

    Du kan måske også have glæde af at læse noget seksuelt pirrende, se billeder eller film samtidig. Hvis den seksuelle spænding stiger - og det gør den sikkert - skal du prøve at fortsætte, også selv om et eller andet inden i dig pludselig prøver at blokere, så du stopper op. Prøv at fortsætte og spænd samtidig dine mave- og bækkenmuskler. Det kan ofte føre dig videre, og det kan ende med, at du så oplever det, man betegner orgasmen. Måske kommer du ikke så langt de første gange, du prøver. Hold bare op, når du ikke har lyst længere. prøv så igen lidt senere eller en anden dag. Du skal nok komme videre.

    For nogle piger er det måske ikke nok at bruge fingrene. De må have andre midler til hjælp. Det kan være et massageapparat, eller du kan prøve, når du er i bad, at stimulere dig selv med en telefonbruser. Du kan selvfølgelig bruge fingrene til hjælp også. De første erfaringer med onani og orgasme gør man nok bedst alene.


    Sådan, håber det hjælper

    Hentet fra: http://www.netdoktor.dk/sex_samliv/fakt ... velser.htm

    tak, Cengiz
  • Indstillinger
    altså det er fint nok med at du kan finde gulerødder og andet spiseligt (dog vil jeg tænke mig godt og grundigt om inden jeg putter et stearinlys op :S - smuldrer noget af stearinen skal du til læge og have det ud - så lad være med det)

    Mit umiddelbare svar vil være at du jo kunne købe dig en god dildo, de fås både med vibrator og uden - samt med og uden klitoris stimulator.

    Jeg vil foreslå at du starter stille ud med en lille klitorisstimulator - altså en lille dildo udelukkende til at stimulere klitoris med. De kan købes billigt og anonymt på internettet - hvor de bliver sendt hjem til dig i en anonym pakke. Du kan finde salgsstederne ved at skrive klitorisstimulator, eller dildo, på google.dk

    HUSK dog at glidecreme er et must - og at legetøjet skal vaskes grundigt før og efter hver brug.
  • Indstillinger
    Hvis man tyer til gulerødder og den slags kan det ende med rigtig fine infektioner, men hvis man putter tingen ind i et kondom og binder en knude på kondomet, kan man godt bruge sådan noget.

    Kondomer kan i øvrigt købes i Tiger butikker, det kan godt være lidt nemmere at købe 3 for en tier sådan lidt henkastet end at stå i supermarked eller på apotek, især hvis man er ung og lidt beklemt.
  • Indstillinger
    du kan også gøre det at når du står i badet at du bruger bruserens stråler til at kæle på din klitoris, du kan sætte en hånd på lige over klitoris og hive lidt op så den kommer mere frem også tager du bruser og køre tæt og køre i cirler op og ned, det som føles mest behageligt, har selv startet med det for kunne ikke komme bare ved at bruge en finger, men det kan jeg nu for nu ved jeg hvad jeg kan lide og hvad der får mig til at komme men ellers ville en dildo være en super god idé
Log in eller Registrér for at kommentere.