Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Netdoktor siger tak for feedback

Kære brugere,

Mange tak for jeres feedback i dette forum. Det er en rigtig stor hjælp for os, at I fortæller, hvilke fordele, I synes, det nye system har, og hvad I savner fra det gamle system. Det er jo jer systemet er udviklet til, så det er vigtigt, at I oplever, at det fungerer for jer.

I har ytret ønske om forskellige ting. Eksempelvis at også debatterne om handicappede børn og børn med ADHD kommer ind i oversigten over ’Alle debatter om børn’. Det er desværre ikke muligt, da det nye system er bygget sådan op, at de enkelte debatter bliver knyttet til forskellige emneområder. Til gengæld arbejder vi i øjeblikket på, at I hurtigt kan få overblik over de seneste nye debatindlæg.

Der er nogle ting, som er lette at løse her og nu. Som I sikkert har lagt mærke til, er debatoversigten blevet rettet til, så den nu er mere overskuelig og ligner den gamle debatoversigt. Andre ting er imidlertid svære og dyre at lave om, og det kan derfor tage lidt længere tid, før I ser resultatet af det arbejde. Men vi er meget lydhøre over for jeres ønsker og arbejder hele tiden på at gøre forummet så velfungerende som muligt for jer.

De bedste hilsner
Redaktionen, Netdoktor
Log in eller Registrér for at kommentere.