Hjem Hjerte og blod Hjerteproblemer

Hjælp søges.. nu! ..

Redigeret 23 juli, 2008, 07:31 i Hjerteproblemer
Jeg har været indlagt i en måned for gigt og forhøjet levertal på reumatoligisk afdeling - og levertallet er indenfor grænsen nu.
Jeg har trænet lidt om morgenen derinde på sygehuset, og også i varmtvandsbassin.
Skal forresten sige at jeg får salazopyrin imod gigt, prednisolon og unikalk med d-vitamin.

Jeg var så inde og træne lidt søndag middag med lidt trekking i 10 min, og det gik ganske fint. Min puls var ok og jeg havde det fint nok.
Søndag til aften, hvor jeg sad helt roligt på en stol, fik jeg så lige pludselig et anfald med høj puls på ca. 150 med en slags bulren ved hjertet / under hjertet. Det kom så tiere og tiere og jeg blev svimmel, og fik lidt sitren ud i mine ben og hænder. Jeg har normalt omkring 60-65 i hvile, så det er meget højt for mig.
Jeg kom således til lægevagten i Hobro, som målte en EKG på mig og fandt ikke noget umiddelbart, men havde dog en meget høj puls på 140. Jeg blev så indlagt på sygehuset til observation med sådan en om halsen og der bulrede det en smule, men det kunne vist ikke ses på den maskine man bruger til det.
Jeg fik lavet en ultralydscanning, som viste at jeg pumpede fint blodet rundt og at der var et lille hul i en af hjerteklapperne, men intet som der skulle gøres ved - bare følges 1 gang om året sagde hun.
Det bulren har ikke været her i de sidste 4 dage.
Jeg fik taget blodprøver som vist var fine nok.
Jeg har i hele dette forløb haft en hvilepuls på konstant 90-100 i hele forløbet inkl idag. Det er virkelig ubehageligt og have hele tiden, og ligeså snart jeg rejser mig op og sådan, så stiger den voldsomt og føler at hjertet pumper afsted og bliver lidt svimmel og sådan.
Jeg har ligeledes følt en smule lettere smerte på venstre side af brystet ved ribbene, men lægen sagde at det var bare fordi jeg er øm, men det synes jeg bare virker usandsynligt.
Jeg tog så til min egen læge her i tirsdags, da jeg bare ikke kan gå med det her hjertebanken og efter blodprøver onsdag - som var fine nok - havde en lidt lav blodprocent på 7, så fik jeg hende overbevidst om at sende mig til hjerteafdelingen på Aalborg.

Hjerteafdelingen tog mig så ind og lavede en EKG igen, som var normal igen med en lettere forhøjet puls - omkring 90 igen. Jeg fik lavet en ultralydsscanning igen, hvor lægen sagde til mig at jeg havde et sundt og stærkt hjerte, men dog stadig med det lille hul i hjerteklappen.
Jeg fik igen bare en måler om halsen og så skulle jeg ellers bare være der til dagen efter, som så er idag torsdag. Jeg er kommet hjem og føler ikke rigtigt at lægerne har lyttet helt på mig som de skal og føler bare at jeg er blevet skubbet ud hurtigst muligt, selvom jeg stadigvæk har problemer med den høje hjertebanken. Min hvilepuls da jeg sov var omkring 65 - hvilket plejer at være min normale puls om dagen.
Det skal lige siges at jeg - siden jeg har fået denne for høje puls om søndagen begyndte søndag aften at få lidt dårlig mave, og mandag til idag har jeg haft diarré. Jeg har ligeledes også haft let feber, og meget kvalme, og ondt i mave regionen.

Selvfølgelig hjælper det heller ikke at jeg er psykisk betonet af situationen og er selvfølgelig bange hele tiden og kan ikke undgå at tænke på det. Det stiger pulsen selvfølgelig også af.
Men ligeså snart jeg bare sidder ned og mit hjerte pumper afsted og føler mig lidt forpustet på en måde og især ved bare at rejse mig op og sådan, at den så bare stiger helt vildt og igen bliver jeg svimmel. Det er bare virkelig så frusterenede, når jeg er vant til at løbe rundt eller i det mindste kunne gå ned af trapperne uden at få det dårligt.

Før jeg var indlagt spillede jeg fodbold på serie 2/5, jeg trænede 3 gange om ugen ca, og også spinning en gang i mellem. Jeg har ikke taget nogle stoffer eller sterioder for at fremme væksten af muskler. Jeg ryger ikke og er ikke overvægtig. Har tabt ca. 6 kg siden jeg blev indlagt på reumatologisk afdeling. Der er umiddelbart heller ikke nogen i familie med hjerteproblemer. Min far havde engang et nervøst hjerte, men det gik over relativit hurtig.

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre med denne for høje hjertebanken, og vil meget gerne have et godt råd til noget der kan hjælpe mig eller nogen?

Er der noget jeg kan gøre krav på at få undersøgt og sådan?

og kan jeg forvente at de kigger efter blodpropper osv på den ultralydsscanning?

Jeg ved at jeg kan bede min læge om at sende mig til en speciallæge i kardiologi, og det har jeg tænkt mig at spørge om jeg ikke kan få lov til det, for er virkelig så bange for at der er noget i vejen med mig. Jeg føler hele tiden at min tid er kommet og i min alder af 23, så kan det bare ikke passe.

Håber nogen herinde kan hjælpe mig .. jeg er virkelig på bar bund og så skide bange.. :(

Kommentarer

 • Kære Flemming
  I sagens natur har jeg jo ingen forstand på hvad det kan have at sige med det lille hul i hjertet. Men jeg forstår bestemt du er nervøs. Sådan kan du ikke gå rundt. Hvis det var mig ville jeg bede om at komme til en rigtig dygtig specialist. Din læge ved sikkert, hvor de dygtige er at finde. Det gør min læge. Sådan du kan få en ordentlig forklaring på, hvordan du skal forholde dig og hvad du kan forvente.
  Af BITTER ERFARING ved jeg, det ikke er alle læger der er dygtige. Så tøv ikke med at bede om undersøgelse. Man må selv tage hånd om sin situation, så godt man kan. Bliv ved til du ved hvad det hele drejer sig om.
  Jeg håber din læge kan hjælpe dig med at finde en DYGTIG specialist.
  Ellers må du prøve en privat specialist.

  Jeg skriver lidt igen. Jeg kan ikke lide du har dårlig mave og kvalme samtidigt. Jeg vil så nødig gøre dig nervøs på nogen måde. Men jeg mener du trænger til en god udredning. Min søster tog lægen ikke alvorlig. Det viste sig senere, at være mere end alvorligt.
  Forlang at komme til en rigtig specialist, det må din læge også kunne forstå. Ellers søg en privat specialist. Det koster sikkert ikke mere end det er til at betale en undersøgelse. Få eventuelt din familie til at hjælpe. Når man er syg kan det være svært at trumfe noget igennem.
  Skriv gerne tilbage, hvordan det går.
 • Hej!

  -Jeg får selv voldsomme andfald ca.10 gange daglig og ca.5 om natten. Jeg oplever tit det samme som dig vor jeg bare sidder ned og ser tv, slapper helt af og lige pludselig får smerter i hjertet, hjertebanken og åndenød.

  min hvilepuls ligger på 150
Log in eller Registrér for at kommentere.