Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

skal jeg søge læge?

Redigeret 4 november, 2008, 15:18 i Åben debat om kræft
Hej Jeg er en pige på 21 år som altid er meget træt uanset om jeg sover 2 eller 28 timer, jeg har altid ondt i højre side af maven, nogle dage være end andre har ikke fundt noget smertestildende der har kunne tage smerterne endnu og dette går derfor ud over mit arbejde (dette begyndte i jannuar 2007). Jeg har en slimet/ blodigt afføring og er på toilet et par gange om dagen og føler ikke at jeg kan blive færdig, det gør ondt at komme af med afføring (dette har stået på nogle måndedere).I jannuar 2008 har jeg opdaget at jeg har en knude i lysken og siden 3 på halsen som er begyndt at gøre ondt når jeg synker og spiser. min læge mener at det er noget jeg må lære at leve med men kan dette passe. det gør meget ondt. M.V.H den bekymrede. 

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej - jeg ville skifte læge, hvis jeg var dig.
    Jeg vil slet ikke begynde at spå om, hvad der kan være galt, men se at komme til en læge, der tager dig alvorligt, du skal ikke gå og få ødelagt dit liv på den måde.

    Held og lykke fremover.
  • Indstillinger
    Jeg er enig med tulle. Du skal have en henvisning til en specialist i tarmlidelser. Hellere i dag end i morgen.
    Min søn gik et halvt år, hvor lægen bare slog det hen.
    Det viste sig at være temmelig alvorligt, men han er heldigvis blevet rask.

    Jeg kommer til at tænke på Rosa. En ung pige jeg kendte for mange år siden. Lægen gjorde nar af hende og hun var så syg. Hun kom for sent til den rette læge. Stakkels, stakkels Rosa, som i kort tid var så glad, fordi hun havde fundet sin store kærlighed. Og det var noget, for Rosa var blind. Han holdt hendes hånd, da hun døde.
    Men det er en anden historie.
  • Indstillinger
    Hej lybbe2

    Skift læge- det kan ikke gå for stærkt. Det er vigtigt, du bliver undersøgt ordentligt. De kærligste hilsner Marianna
  • Indstillinger
    hey jeg har været ude for at jeg fandt en knude i mit bryst og min læge tog det ikke seriøst jeg skiftede og nu skal jeg have et mamografi da jeg har meget kræft i min familie, lægen var ikke sikker på noget men skift læge med det samme
Log in eller Registrér for at kommentere.