Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme

er det normalt?

Redigeret 16 september, 2008, 08:08 i Åben debat for mænd
davs.
jeg er en knægt på 16, som har haft et lille et problem med at trække forhuden tilbage for et par år siden. Nu hvor jeg kan, er jeg ikk helt sikker på, hvad der er normalt for dens udseende.

Jeg er rød bag forhuden og har hørt om en hudinfektion kaldet svamp, som gør at penis lugter og at man bliver rød bag forhuden og på penishoved . har jeg svamp? hvilke midler kan bruges imod det?

der er også noget andet med min krans, jeg gerne vil spørge om. Rundt om min krans og på min glans synes jeg selv jeg er mørk og mærkelig mørk rundt om kransen, og skulle bare lige høre, om jeg er helt ude i hampen eller om det er noget som jeg kan gøre noget ved? Jeg synes for eksempel ikke at penisser i pornofilm ligner min, og nu tænker jeg ikke på størrelse men på udseende af pikhoved.

vær' lige nogle rare mennesker at svare derude!

Kommentarer

  • Hej Med Dig...

    Min kæreste og jeg har før haft svamp og det kan du behandle med Canesten som du kan købe på arpoteket uden recept, og skulle det ikke være noget svamp, så sker der ikke noget ved at du har brugt det..... det med den røde farve tror jeg nu er meget normalt efter hvad jeg har set :-). med det med den mørke krans forstår jeg ikke noget af, jeg skal nok have en nærmer forklaring for jeg er ikke helt med hvad du mener... og sidst men ikke mindst, det med lugten ja der er jo ikke noget der nede der lugter af roser, men efter den er nyvasket burdte den ikke lugte, men har den bare været indelukket et par timer begynder den jo allerede at lugte lidt, og alle er jo ikke ens:-). håber du kunne bruge det jeg skrev til noget. Knus her fra
  • Kort og godt er det vigtigt, at du altid holder penis ren! Dvs. at du altid trækker forhuden tilbage og renser med vand. Du kan jo også bruge sæbe, men vand skulle være godt nok. Hvis du stadig har forsnævret forhud, så få det ordnet, så du ikke har problemer og der kan dannes bakterier unden forhuden. Skyld dagligt med vand, så skulle du ikke få problemer. :)
Log in eller Registrér for at kommentere.