Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

tråden far det gamle forum del VIII

Redigeret 5 juli, 2008, 05:07 i Lichen Sclerosus
fortsat:
Når der så var andre småting med underlivet jaaa .. så tænkte jeg, "nå ja, det måtte jeg jo bare leve med, jeg er jo en moden kvinde" indtil der kom pletblødninger.
Ja man bliver jo lidt betænkelig med blod i trusserne :-), så jeg måtte op til lægen(som nu endelig havde fået en kvindelig kollega). Fik taget forskellige prøver, og en underlivsundersøgelse.... og en tid til Knud Damsgaard, specialist i LS.

Fik konstateret en infektion i underlivet, var på penicillin i 3 uger. Blev modtaget med et varmt håndtryk på sygehuset, og blev for 1. gang i 10 år informeret om hvad jeg skulle gøre med salven jeg fik, og at det var bivirkningerne ved salven, der skulle gøre slimhinderne tynde. Og denne gang gør jeg det rigtige, for jeg har fået en instruktion i hvordan jeg skal smøre mig og hvor hyppigt.

Men hvad der undrer mig er, at min kløe forsvandt efter penicillinkuren, og inden jeg besøgte Knud Damsgaard. Jeg fik desuden information om at når man har LS er man særlig udsat for bakterieangreb.

Så nu er jeg "under kontrol" og føler mig igen som en kvinde, dog med den manglende sexlyst, og følsomhed, grundet den manglende følsomhed, og det der er "forvandlet" på mig.

Så gå til lægen hvis du kan genkende noget af det vi alle har skrevet her.
Jeg havde ikke ventet, hvis jeg havde fundet så meget information på dansk, som bare er i dette forum.

Og til AH, Dudi, TJ, LSfri og alle jer andre, tak for jeres indlæg og historier, fordi når man som jeg igennem alle årene, har søgt forgæves, nu sidder her og føler at jeg bestemt ikke er alene.

Kærlig Hilsen Pipse

Forfatter: gæst - DATO: 25. JAN

Efter at have været igennem forskellige traumer fik jeg i 2005 konstateret LS, som jeg på dette tidspunkt ikke anede noget som helst om. Som andre her troede jeg også, at jeg var den eneste, der havde fået denne diagnose. Hvor er det befriende, at høre om jer, om end det er på en noget kedelig måde. I øvrigt er jeg 60 år og netop sendt på efterløn. Pga. lægeskift har det været svært for mig at komme igennem med, at jeg ville have en ny tid hos en gynækolog, så derfor gik der faktisk alt for lang tid, således at det kunne udvikle sig lidt mere. Jeg er i behandling nu med Dermovat, har lige skrevet til min gyn., at jeg vil til en ny konsultation, hvadenten det er for at komme i ny behandling, eller blot for at få noget mere at vide om LS. Jeg føler, at man skal være lidt agressiv, for at læger/gyn. tager en al-
vorligt. Er der nogen her med samme oplevelse? I øvrigt mener jeg, at min LS en periode, efter at jeg 1. gang var i behandling med Dermovat + Vagifem en kort tid, forsvandt helt eller delvis. Det er jeg lidt usikker på, men jeg er optimist, så måske det forsvinder igen. Nu er jeg "uheldigvis" fra Århus, men jeg kunne da godt lide at vide, om jeg er den eneste i Århus med SL, for jer der bor i Københavnsområdet vil jo nok mødes på et tidspunkt. Og det er en rigtig go` ide, synes jeg, da man absolut ikke skal føle sig alene i en sådan situation. Jeg troede heller ikke, at man kunne få LS i så ung en alder, som nogle af jer, så jeg vil naturligvis også gerne vide, hvem der især kan udvikle LS. Jeg er ikke helt enig med lægerne i, at det er noget, der er kommet for at blive, og så vidt jeg husker, er der en enkelt her, som er sluppet af med LS. Det må jo betyde en del, om man får den rette behandling i rette tid. Så jeg vil krydse fingre for os alle sammen og håbe på, at vi kommer "helskindet" igennem. Jeg tror meget på sund kost, motion -(en sund sjæl i et sundt legeme). Jeg håber, at der er nogle i mit område, der vil henvende sig her på siden, så vi kan få forsket lidt i SL, i det mindste blive lidt klogere på det. Jeg vil prøve, at følge med
her, men det tager lidt tid for mig, at lære min PC at kende, så det er i starten lidt besværligt for mig. Jeg vender tilbage. Vh - Liza


Forfatter: gæst - DATO: 30. JAN

Hejsa. Det virker som om at man kan få LS i alle aldre. Jeg har haft rigtig meget "svamp" tidligere, men dette må have skyldtes LS forstår jeg senere. Da jeg fik mit første barn i 2000 var jeg 29 år, og jeg husker min jordemoder sagde at det var pudsigt som jeg manglede et pigment forneden (man må jo sige, at det er svært at "gemme" noget, når man ligger midt i en fødsel.....først efterfølgende siger min læge (måske et år senere), at han mener jeg har noget eksem, og jeg bliver sendt videre til en hudlæge som behandler mig i første omgang. Jeg synes selv det bliver bedre, men helt væk er det ikke. Jeg "lever med det" indtil for 2 år siden, hvor jeg får mit 3. barn og kommer igen i behandling med Dermovat - dette får jeg nu igen. Mine slimhinder bliver så tynde, at det bare sviger hele tiden - og især flere dage efter jeg har været sammen med min mand. Lige nu har jeg det sådan, at jeg faktisk har mere lyst til at droppe dermovaten og simpelthen leve med lidelsen, da jeg synes det er meget "nemmere" end disse tynde slimhinder...er der mon nogle andre der har samme t
Log in eller Registrér for at kommentere.