Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

potens problem

Redigeret 6 juli, 2008, 10:38 i Ægteskabsproblemer
Jeg har for nyligt slået op med min kærest med hvem jeg boede sammen med. Efterfølgende får jeg af hans bedste ven af vide at han har været mig utro med rigtigt mange piger - vennen var ked af at han ikke havde fortalt mig det før.
Det er så utroligt ulækkert, men nu er jeg begyndt at tænke over nogle ting..
Min kæreste havde et potensproblem. Han kunne ikke få den op at stå ofte, selvom han havde helt vildt meget lyst til mig. Han kunne aldrig have sex når vi havde drukket og vi har aldrig snakket om dette problem, fordi det var så tabubelagt.
Vi var engang på ferie i 10 dage og havde kun sex 2 gange..
Jeg har fået nys om at der evt. findes en "psykisk lidelse" som få mænd lider af, som gør at han er nødt til at være sammen med nye sexpartnere for at få rejsning.
Er der nogen der har hørt om dette? For så giver det hele jo mening, men så har han et seriøst problem.
Skriv, hvis i ved hvor jeg kan læse om det, for jeg er meget nysgerrig.

tak!

Kommentarer

 • Indstillinger
  Redigeret 19 oktober, 2008, 07:51
 • Indstillinger
  Hej

  Nej jeg har heller ikke hørt om en psykisk lidelse som du efterlyser. Det jeg tænker er at han ikke har kunne få rejsning sammen med dig, fordi han trods alt havde en samvittighed der plagede ham.... han har holdt af dig men spændingen ved sidespringene var for stærk til at han kunne holde sig fra de andre piger, men han vidste jo godt hvor forkert det var, og jeg tror at når han lå sammen med dig, kom tankerne om hans handlinger, og så kunne han ikke rigtigt gennemføre.. bare mine tanker.
  Håber ikke at du ramler ind i sådan en fyr igen.. de skal kasseres omgående! Har selv oplevet utroskab, den gør noget ved en mands hoved.

  Hilsen Shanti1
Log in eller Registrér for at kommentere.