Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

svar søges

Redigeret 19 juni, 2008, 12:03 i Endometriose
hej
Jeg har et spørgsmål som jeg håber at der nogen som vil besvare...
Jeg har i snart 6 år haft konstateret endometriose. Jeg har mange forskellige slags smertestillende som jeg flittigt tager i det daglige. Jeg har dog inden for de sidste 5 mdr fået det meget værre . Jeg kan faktisk ikke holde ud til at være sammen med min mand seksuelt da jeg bagefter ligger og græder af smerter og har små blødninger i op til 5 dage efter. Jeg har lige være hos en gynækolog i esbjerg (fritz Gasser) hvor jeg blev skannet. Han kunne ikke se at der var noget som hentydet til at jeg stadig havde endometriose ( skal dog lige siges at jeg fik det konstateret ved en operation og at de i forundersøgelsen heller ikke kunne se noget som tydet på det, men ved operationen fandt de en hel del.)
Det jeg tænker på er om at da de undersøgte jer fandt noget som de kunne se på scanningen eller ????
Ja undskyld det blev vist lidt rodet mit indlæg..

hilsen fie

Kommentarer

  • Indstillinger
    Som du selv skriver, kan man ikke regne med, at endometriose kan ses på en scanning, så du kan sagtens have endometriose, selvom han ikke kan se det. Nøjagtig som du har oplevet det tidligere.
  • Indstillinger
    Mine scanninger har heller aldrig vist noget som helst "unormalt" og har alligevel fået fjernet væv et par gange.
    Det lyder desværre til, der er gang i noget væv igen - så ondt skal man ikke have - du må nok desværre bide i det sure æble og videre til en specialist.
    Ham du har været hos, lyder desværre ikke helt opdateret i sin viden om endo - og efter 6 år er det ikke unormalt vævet er vokset tilbage :o(

    Håber du snart får noget lindring.
Log in eller Registrér for at kommentere.