Hjem Astma og allergi Astma

Slim p.g.a astma

Redigeret 18 september, 2008, 08:54 i Astma
Hej
jeg har igennem mange år haft astma som også altid er værre om sommeren.
Denne sommer er især slem, jeg døjer rigtig meget med slim. Jeg tager både den blå og den brune medicin i højeste dosis og synes også den hjælper på vejrtrækningen. Men slimen er slem. Det er dog løst nok men alligevel skal jeg rømme mig eller ligefrem hoste. det er meget generende. Er der andre der også har problemer med dette????
Har talt med lægen og han sagde at astma er jo slim, ja men jeg har bare aldrig før haft problemer med det i så lang tid. Har nogen et godt råd?
Håber på svar.

Kommentarer

 • Hej.

  Du skriver at du skal rømme dig, og at du har slim. Slimen kommer bl.a. pga. Refluks, det samme gør rømmetrang. Kan det tænkes at du lider af Refluks?

  Refluks giver astma lignende symptomer, slim og rømmetrang, det kan også påvirke din stemme, samt give mange andre symptomer. Der står en masse om refluks, søg på Google.

  Man undersøger bl.a. Refluks ved en gastroskopi for at udelukke anden sygdom og ved en 24 timers PH måling, Hvidovre Hospital er specialister. Det er IKKE slemt, overhovedet!

  Hvis der ingen mavesyre bliver fundet, bliver man sendt til Glostrup Hospital, her kan de måle om det er galdesyre som kommer op = Refluks m. galdesyre.

  Held og lykke.
 • Hej solsol123
  Jeg kan godt nikke genkendende til det du skriver. Jeg tror ikke det har noget med refluks at gøre men at din krop derimod har mangler af vitaminer og mineraler. Jeg har efterhånden selv i mange år haft astma og multiallergi og fandt ud i i foråret hvordan jeg kunne komme af med mine kroniske bihule - og lungebetændelser for første gang uden brug af penicillin eller antibiotika. Jeg fandt hjemmesiden: Mayday.dk hvor bl.a Erik Lirchheiners helsebøger er rigtig gode og interessant læsning hvis man vil finde årsagen og ikke KUN symptombehandles i "sygedomsvæsenet". Jeg tager selv daglig høje doser c- vitaminer ml. 17-20 gram daglig og det hjælper på mine irriterede slimhinder, lunger og som en sidegevinst har jeg stille og roligt tabt 20 kg, som jeg ikke har kunnet komme af med da jeg næsten har haft kronisk infektioner i mine luftveje i flere år. heg fik det kun værre med de gængse præperater og har længe søgt og håbet på der fandtes naturlige alternativer til antibiotika. Men det er så ikke hos egen læge jeg fandt svaret - desværre. Jeg kan nu se tilbage på mange års symptombehandling og ikke årsagsbehandling. Det kunne have sparet mig for mange og lange perioder med smerte,svie og gråd og sygemeldinger hvis jeg var kommet under kærlig bhandling hos en alternativ læge med mange års gode erfaringer på området. Men nu mener jeg at jeg har fundet et par stykker: Speciallæge Knut Flytlie og Claus Hanckes Institut i Kongens Lyngby. De tænker holistisk og ikke som læger i almindelighed gør "kun" i enten - har du ondt i øjet skal du have smertestillende til øjet, har du ondt i psyken skal du have nervedulmende. har du problemer med at sove -skal du blot have en pille sovemedicin...osv
  Mennesket er ikke kun arm eller ben eller hoved, men en hel krop og psyke.
  Håber du tør gøre forsøget med c vitaminerne - det har hjulpet mig og mange andre i min familie m.fl.

  Mvh. Optimisten
Log in eller Registrér for at kommentere.