Hjem Smerte Kroniske smerter

Kroniske nervesmerter

Redigeret 25 marts, 2016, 14:57 i Kroniske smerter
Hej.

Jeg fik i marts 2006 den sjældne virussygdom Guillain Barré syndrom.

Jeg lider idag af kroniske nervesmerter og får af behandling fysioterapi samt lyrica og saroten.

Varmen er specielt et stort problem for mig, da fødderne hæver og trykker på de beskadigede nerver.

Der er stor uro i mine fødder fra aftenstid og indtil jeg falder i søvn udpå natten. Det prikker, stikker og indimellem er der også en brændende fornemmelse.

Jeg har søgt meget viden inde på hjemmesiden www.neuropati.dk - men ligger I inde med nogle guldkorn, høre jeg gerne fra Jer.

Mange varme tanker
Fruensvilje 43
«13

Kommentarer

 • Hejsa jeg heder per.
  jeg har lige læst dit indlæg om nervebetændelse/smerter.
  Jeg selv har i ca 5år lidt af nervebetændelse, og gigt, = kronisk smerter.
 • Hej

  Jeg har også lidt af kroniske nervesmerter i snart 10 år pga en arbejdsskade. Det er værst i armene, men har fundet en 'gele'pose med noget kølecreme i - de har op apoteket er alletiders til at dulme smerterne. I stedet for at stå med armene under den kolde vandhane.

  Kulde (ikke is) dulmer min uro i armene meget, og jeg er super glad for mine køleposer - især om sommeren.
 • Hej

  Jeg har også nervesmerter. Har nu haft det i 2 år. Uden at lægerne ved hvad det er kommet af. Det er det autohnome nervesystem, idet jeg har det overalt, også kaldet føleforstyrrelser. Jeg har i et år fået cipralex, men holdt op da de på længre sigt ikke er sunde, og alligevel ikke kunne tage alle smerter. Er der andre som jeg der har nervesmerter uden at vide hvad det kommer af. Har fået taget alle mulige blodprøver, er MR scannet og har været ved 2 neurologer.

  Hilsen
  Dakota (dæknavn)
 • Hej

  Jeg har også nervesmerter. Har nu haft det i 2 år. Uden at lægerne ved hvad det er kommet af. Det er det autohnome nervesystem, idet jeg har det overalt, også kaldet føleforstyrrelser. Jeg har i et år fået cipralex, men holdt op da de på længre sigt ikke er sunde, og alligevel ikke kunne tage alle smerter. Er der andre som jeg der har nervesmerter uden at vide hvad det kommer af. Har fået taget alle mulige blodprøver, er MR scannet og har været ved 2 neurologer.

  Hilsen
  Dakota (dæknavn)
 • Hej allle sammen.

  Jeg lider af nerveskader (3 steder i ryggen) med stærke, kroniske smerter til følge efter en arbejdsskade i 2001.

  Smerterne er der 24 timer i døgnet i varierende styrke.

  Jeg er MR scannet, har været hos neurologer, specialister, fys, Smerteklinik, besøgt autoriserede læger og prøvet diverse alternative muligheder uden held.

  Alle har opgivet mig.."lev med smerterne og spis dine piller, vi kan ikke gøre noget for dig"...Har beskeden været.
  jeg får nu en stor dosis piller dagligt (bl.a. morfinpræparater), går med Morfin plastre hele tiden og kan tage ekstra, stærke piller (Morfinpræparat)ved smerteanfald.

  Jeg går foroverbøjet og smertefuldt, jeg bruger rollator eller kørestol alt efter behovet på dagen.

  Burde bo i Syden, varmen giver lille smule lindring.

  Kan ikke foretage mig ret meget uden at det "koster", nogle gange i dagevis. Har det bedst stillesiddende i specialstol.

  Musklerne er spændte, men fys. behandling gør ondt værre....

  Smerteanfaldene sker oftere og bliver værre.

  Benene svulmer op...vel på grund af manglende motion og bevægelse...., jeg er nødt til at tage vanddrivende piller.

  Jeg har reageret på bl.a.. Morfinen stik modsat mange andre, jeg er ikke blevet træt/sløv, tvært imod sover jeg meget lidt, nogle få timer ud på morgenen.
  Er lidt "sløv" om dagen, men ikke meget.


  Har hørt om behandling i Tyskland af netop nerveskader, har en af jer prøvet/hørt om den?

  Kan I fortælle om erfaringer med bl.a. at få hjælpemidler hos kommunen, der hvor jeg bor er de "tunge at danse med"

  Jeg ønsker jer alt vel.
 • Til Fruensvilje
  Jeg lider også af problemer med mine underben, mine er opsvulmede, prikker, spænder i huden m.m.

  Jeg får vanddrivende piller, men de hjælper ikke altid.

  Det bedste jeg ved er, at min mand "nusser" og stryger benene....blød massage....det får den værste hævelse til at forsvinde tillige med at prikkeriet og den stramme hud falder mere til ro.

  Prøv at få en person til at give dine ben blød massage på benene, måske det kan hjælpe dig, som det hjælper mig.

  Held og lykke
 • Hej Fruensvilje43. Jeg har også slem nervebetændelse samt ulidelig uro i benene.Uroen kan afhjælpes hvis jeg går rundt. Jeg læste om Restless Legs Syndrom Kom i behandling med Sifrol som jeg tager en time før det plejer at starte, og så har jeg hævet fodenden på sengen. Det har hjulpet helt fantastisk. Håber du kan bruge rådet
 • Hej!
  også jeg lider af nervesmerter efter en arbejdsskade og en færdselsulykke hvor jeg fik ødelagt ryg og underliv. Havde nogle forfærdelige smerter i faktisk hele kroppen, nærmest som "termitter" der gnavede løs og jeg kunne intet gøre for at det skulle forsvinde, men på smerteklinikken fik jeg epilepsi medicinen gabapentin og i løbet af ingen tid forsvandt disse rædselsfulde smerter, fik at vide at det var smerteimpulser fra hjernen der var gået amok, men medicinen hjalp mig, jeg får også norspan plaster mod neurogene smerter, samt mandolgin og panodil, saroten får jeg som ekstra hjælp til smerterne om natten. Denne megen medicin har givet mig lyst til livet igen.
  Yderligere træner jeg sammen med min fys og jeg er i varmtvandsbassin 2 gange om ugen.......det er min opskrift på et godt liv trods smerter og andre besværligheder.
  Held og lykke Birgit
 • Hejsa.Jeg har fået mit liv tilbage!
  jeg har været på Lyrica i 2 år. Men tag ikke andet medicin da det modvirker. Jeg har Jens haase speciallæge i neurokirurgi på viborg sygehus og går på smerteklinikken i Ålborg ved Anders skov olsen.
  Håber du kan bruge det til noget.

  Hilsen Chaaaamp1
 • Hej - jeg er ny her. Har fået kroniske nervesmerter i fødder, ben, hænder og arme p.g.a. afklemte nerver. Er opereret uden særlig virkning (hævelse under forfoden forsvandt)- og har selv måttet bede om et forløb på smerteklinik. Har prøvet næsten alt indenfor medicin - Får Oxycontin og pamol - og har nu accepteret igen at prøve med Lyrica i lavdosis, der trappes op - da jeg sidst fik bivirkninger! Har søgt kommunen om ortopædisk fodtøj til at aflaste mine fødder og ben - men har fået at vide, at kommunens lægekonsulent ikke mener at jeg er berettiget!Men vil her konsultere DUKH, som er en uvildig konsulentordning indenfor handicapområdet! Er igennem smerteklinikken blevet tildelt et TENS-apparat, som kan tage smertegennembrud gr. små elektriske impulser, som får kroppen til at sætte gang i egenproduktionen af smertestillende stoffer! - og er i gang med afspænding og afsensibilisering af fodsålerne hos fysioterapeut. Presses af kommunen ud i arbejdsprøvning - som jeg synes det er utroligt svært at have overskud og kræfter til samtidig med forløbet på smerteklinikken - men er nødt til det, da jeg ikke kan få kontanthjælp gr. jeg har en bil, jeg ikke kan undvære!!! Har også svært ved at kommunen sender mig ud med det mål " at jeg skal kunne blive selvforsørgende" - da jeg synes jeg har nok at gøre med at klare mig selv og mit hjem i dagligdagen. Men hvad er I andres erfaringer med at have en kronisk lidelse - som ingen lige kan se? Når jeg er nogenlunde dækket ind af tabletterne, er der jo ingen synlige tegn på, at jeg fejler noget! Ja - det var en ordentlig smøre - men sådan går det, når man har meget på hjerte. ;-)
Log in eller Registrér for at kommentere.