Hjem Sind og psyke Angst

Generaliseret angst

Til jer med Generaliseret angst
Hvordan klarer i jer igennem dagen, og hvordan reagere jeres krop altså med symptomer?
Jeg har haft angst siden 1999 fået div medicin, det virkede ikke på mig.
I perioder har jeg det også godt, og tør at leve livet.
Men hold kæft det er hårdt når jeg så kommer i den periode jeg har været i, i rigtig lang tid
Svimmel, tørstig, summer i skulder og hånd, den følelses vi havde som børn når vi glæde os til div ting og sager, bare på den dårlige måde.
Jeg spænder helt vildt op, skulderne sidder oppe ved ørene, jeg spænder mine fødder, som en sugekop mod gulvet.
Har ellers lige været inde i en god periode:-o) jeg går til Psykoterapeutisk behandling og i Torsdags fortalte jeg Anette som hun hedder, at jeg havde haft en god periode.
Hun spurgte hvad jeg gjorde? jeg fortalte at jeg prøver at flytte fokus og jeg have fået nogen gode fif af en lydbog (Grib livet slip angsten) Pia Callesen. så lang så godt vi talte videre og hun roste mig, og inden vi slutter at, sagde hun at jeg skulle være forbedret på at man godt kunne falde tilbage :-o (
Fredag morgen ramte jeg bunde igen og sådan har det været siden 17/4

Kommentarer

  • Corona har fandme heller ikke hjulpet da. Jeg troede jeg blev sindssyg på et tidspunkt.

  • Uha kender det godt har også generaliseret angst - har fået Lyrica mod dette og er trappet ud simpel 150 mg til natten nu sidder jeg med SÅ mange symptomer at jeg er ved at brække mig - angst så voldsom at det er uudholdelig - jeg er så bange flere gange om dagen og træt træt træt - så føler med dig og nej corona hjælper ikke

  • jeg bruger min sports til at dæmpe min angst. Hvis tanker pludselig opstår laver jeg nogle øvelser med mine finger som at dele dem fra hinanden. Hvor det kræver at jeg koncentrer mig. Eller også siger jeg nogle rim med ord jeg godt kan lide. Altså prøver at ligge fokus et andet sted.

Log in eller Registrér for at kommentere.