Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skal han have lov til at spille GTA?

Redigeret 4 maj, 2014, 12:29 i ADHD
Hej alle sammen,

Jeg står i den situation, at min lillebror ønsker sig GTA 5 til sin 16-års fødselsdag. Han lider af diagnosen ADD og kan have svært ved at styre sit temperament. Efter at have læst om spillet her: http://billig-ps4.dk/gta-5-v-til-ps4/, kan jeg godt se, at det primært handler om vold, kriminalitet og hurtige biler. Spillet er egnet til 18+, men må gerne spilles af børn under 18 år.

Min mor mener ikke, at det vil godt for min lillebror at spille sådan nogen spil. Har hun ret i det, eller vil det ikke skade noget, hvis man fik spillet i fødselsdagsgave?

Jeg håber rigtig meget på nogle brugbare svar, da jeg selv er meget splittet

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Martin

    Jeg har fundet en artikel om netop det du spørger om, og her kan du læse, at netop det spil du gerne vil købe til din lillebror, mener han du skal holde dig fra.
    http://www.altomadhd.dk/computerspil-adhd/

    hilsen Sofie
  • Indstillinger
    hej Martin.
    Min søn er 12 og har ADHD. Han får ikke lov til at spille det. Hans kammerater får lov og han syntes det er uretfærdigt, men børn med ADHD kan ikke altid adminstrere det. Flere gange hvor han har været hos sine kammerater og har spillet det, er han ekstremt agressiv når han kommer hjem.

    Kh Lea
Log in eller Registrér for at kommentere.