Hjem Øre, næse og hals Åben debat om øre-, næse- og halssygdomme

Lukket venstre øre

For fire måneder siden lukkede mit venstre øre pludseligt, og jeg har efterfølgende gennemgået to antibiotikakure, og fået binyrebarkhormon.
Det venstre øre har ladet sig påvirke af kurene, men der er stadig hørenedsættelse og jeg har i lang tid døjet med manglende trykudligning.
Senest har jeg fået scannet bihuler og ører, og man siger at disse er "frikendt!" - MEN øreproblemet består og det er min egen oplevelse at det eustachiske rør er stoppet, men otologoer og egen læge er meget svære at overbevise om at det er her problemet ligger, - og jeg får besked på at indtage flixonase - er dog lidt i tvivl om hvorvidt det adresserer problemet.

Skulle der være nogen der har haft oplevelser med tilstoppet eustachisk rør, da hører jeg gerne om hvad der evt. kan gøres.

Det er jo rart at få at vide at øret tilsyneladende ikke fejler noget - dog er hørenedsættelse og manglende funktion meget generende.
Lægdmand siger "indiske næsedråber" - hvis nogen har erfaring med disse så hører jeg også gerne, - idet jeg godt vil være med til at hele mig selv, men står noget uforstående overfor mangel på diagnose?

Mvh
"Hængeøre!"
«1

Kommentarer

 • Hej,
  Jeg oplever lige nu, noget der kunne minde om det du beskriver. Jeg vågnede pludselig op en morgen, det var som hele min venstre side var lukket, total overfølsom overfor støj.. Kaffemaskinen larmede SÅ usigeligt, biler på gaden et mareridt osv... Har været hos 4 ørelæger, 2 siger der er væske i øret, 2 siger nej, en siger mulig betændelse i øre nerven, 1 siger tinitus, en anden siger det går væk igen....det føles som væske i øret, som om jeg bare skal puste ordentligt ud så er det væk, ikke en prob men alligevel lidt. Bliver snart vanvittig.
  Har du fået en diagnose?
  Seneste ørelæge snakkede om scanning...
  Bliver glad hvis du, eller gerne andre svarer.
 • Jeg har mærket noget af det samme i mange år. Læge og ørespcialist kunne ikke finde noget som helst. Det hjalp et sekund, hvis jeg "pustede ud"

  En dag var jeg hos en ældre ørespecialist. Han sagde det var infiltrationer i kæben og omkring ørerne. At jeg skulle have massage.
  Tandlægen siger det er på grund af min kæbes bygning, at jeg får infiltrationer. Jeg burde have en skinne på om natten, men det koster jo en formue.
  Behandlingerne plejer at hjælpe , men vender tilbage efter et stykke tid. Jeg har lige fået nogle behandlinger, men det har ikke hjulpet særlig meget denne gang. Gid f..... have det.
  Ja, man er ved at blive tosset af det. Om det er helt det samme ved jeg ikke, men det ligner da efter beskrivelsen.
 • Hmmm... Ja kunne lyde som noget af det samme. Nu du skriver det med massage/ infiltrationer, så vågner jeg faktisk tit og har ondt i kæberne, tænker jeg også bider eller skurrer tænder?? Måske jeg kan bruge dit råd...? However, jeg har nu taget kontakt til en healer, som jeg skal besøge imorgen.. Så må vi se.
  Jeg kan skrive til dig, hvis healer er en succes.
 • Jeg bider også hårdt sammen og kan mærke det i kæben, når jeg vågner. Massagen hjælper, så det kan holdes ud.
  Ja tak, du må meget gerne fortælle om du får noget ud af besøget.
 • Så ku det nok lyde til at der er nogle fællestræk der. Det er super frustrerende ikke at kunne fåmgjort noget, jeg kan ikke holde ud at tale, eller for meget tale omkring mig på de dårlige dage, og det, de dårlige dage kunne hænge ,sammen med "mange infiltrationer"... Jeg har fået healeren anbefalet af familie, han skulle være noget nær et orakel, så hvis det er infiltrationer burde der være håb.
  Jeg vender tilbage til dig.
  Tak for dine svar på tråden. Rart man ikke er helt alene om at blive skør... :-)
 • Hej igen,

  Så har jeg været hos healeren.... Og jeg må altså sige det er en succes. Dog er det ikke forsvundet, men det er lindret meget. Så måske det er et forsøg værd for dig..?? Du er velkommen til at skrive igen, hvis du er interesseret i tlf. og navn på den healer jeg har været hos.

  Lene
 • Det lyder da spændende. Jeg har stadig lidt problemer med det venstre øre.
  Det undrer mig læger/specialister ikke er lidt opmærksomme på den slags, at trykket i øret skyldes spændinger. Min mor led næsten hele sit liv under det.
  Jeg ved ikke hvor mange gange hun var hos en ørespecialist. Hun klagede aldrig over det, var en type som bed alt i sig. Men at hun led under, er der ingen tvivl om. Gudskelov er det ikke lige slemt altid.
  Og så begyndte mit i flere år, før jeg en dag mødte denne ørespecialist, som med det samme kunne fortælle, hvad der var galt.

  Jeg er usikker på om du må lægge navnet her, men hvis du gør kan du eventuelt slette det igen kort efter. Jeg holder øje med skærmen den næste time. Jeg går bare og gør rent, noget jeg næsten ikke gider.
 • Hvis du har en mail, kan jeg lægge navnet til dig der..??
  Ja, det er underligt at man skal til så mange specialister. Det er et helvede ingen svar at få, eller de mangeartet forskellige svar.
 • Jeg har en mail, men desværre har jeg været så dum at gøre mig "synlig" og det er jeg ikke så interesseret i at blive her.
 • Redigeret 9 juli, 2012, 08:04
Log in eller Registrér for at kommentere.