Hjem Lever, nyrer og urinveje Inkontinens

Kan ikke holde på afføringen - Nogle erfaringer??

Jeg har de sidste 8 års tid oplevet, at jeg er nød til at tørre mig bagi flere gange dagligt, fordi der "siver" afføring ud. Sommetider er det så slemt, at når jeg tørrer mig efter at have tisset (jeg tørrer mig forfra), så kommer der en stribe med på papiret.

Jeg har været til lægen, som ikke lyttede ret meget til mig. Han sagde bare, at jeg skulle tage movicol, som er et afføringsmiddel, da han konstaterede, at det må være fordi jeg har hård mave og er nød til at få blødgjort den afføring, som sidder og stopper det hele. Hård mave har jeg også haft den senere tid, men han glemte at få med i sin overvejelser, at problemet også har været der i de år, hvor jeg IKKE har haft hård mave. Han mistænker ingen alvorlige sygdomme.

Det påvirker mig rigtig meget psykisk i hverdagen. For det første så klør det og føles ubehageligt, men jeg kunne heller aldrig nogensinde drømme om at finde en kæreste :,-(, da jeg ALDRIG I LIVET ville have lyst til, at han gav mig oralsex, fordi alle huller dernede sidder så tæt på hinanden. I kan selv tænke jer til worst case scenario. Og eftersom jeg på forhånd heller ikke kan gennemføre vaginalt samleje af andre årsager, så er mulighederne for et sexliv efterhånden ved at være udtømt på det punkt :-/.

Har I nogle erfaringer med at få sat en stopper for det problem? Det er ekstremt frustrerende og livsforringende :,( .

Kommentarer

  • Det lyder dælme som et trælst problem da!

    Tænker du skal finde en eller anden specialist, kan ikke lige huske hvad en endetarms-specialist hedder...

    Kan godt forstå at det stopper dig i fx at finde en kæreste ;/

    Det var så ikke meget jeg kunne byde ind med, udover dybeste medfølelse. Det er jo normalt at kvinder kan sjattisse lidt, fx hvis de griner eller nyser, og derfor bruger TENA, min dit problem er jo langt værre ;/

    • dybeste medfølelse !
Log in eller Registrér for at kommentere.