Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

ME/CFS

Redigeret 9 september, 2016, 02:38 i Sjældne sygdomme
Hej

Har lige været hos min læge idag og fået den sørgelige nyhed om at jeg muligvis har sygdommen ME. Det er et tungt slag for mig da jeg ved at det er en grim sygdom. Har været syg i 2 år nu og lægerne har ikke kunne hjælpe mig indtilvidere. Havde også selv en mistanke om at det var denne sygdom det drejede sig og endda 6 mdr før idag. Der findes ingen behandlingsmetoder og man er overladt til sig selv

Er der nogen herinde der kender til nogen specialklinikker som har med denne sygdom at gøre og er der andre herinde der også lider af det

Mvh
Cengiz

Kommentarer

 • Indstillinger
  optimist7optimist7
  Redigeret 8 oktober, 2016, 13:55
  Hej

  Me synes ofte at være forårsaget at Epson Bar Virus (EBV ), hvilket flere og flere læger bliver opmærksomme på.

  Desværre er det svært at diagnotisere EBV. Den gode nyhed er at visse grønsager, frugter (bla. Selleri, aspages og frisk persille) og kosttilskud kan hjælpe kroppen med at slippe af med EBV og således helbrede sig fra virkningerne af dette virus. Denne proces kan godt tage over et år.

  Spirer har f.eks et højt indhold af zink og selen, hvilket ruster immunforsvaret mod EBV. Man kan fremstille sine egne spirer af bønner, linser, korn, mm.

  Læs mere her
  http://www.kaleandtell.com/vegetarisk/h ... l-sin-mad/

  Katteklo (U. Tormentosa) er nok den mest effektive urt til at reducere Epson Bar Virus og de medvirkende faktorer som der kan være i forbindelse med sygdommen som f.eks. gruppe a-steptokoller og gruppe B-steptokokker.

  Man kan få fat på den her.

  http://dk.iherb.com/Nature-s-Way-Cat-s- ... ode=yaw234


  NB. Bivirkninger.

  I forholdsvis sjældne tilfælde kan man få udslæt ved at tage dette kosttilskud. Hvis det sker, så skal man stoppe med at indtage det øjeblikkeligt, da man så er allergisk overfor planten. Reaktionen forsvinder igen gradvist over en uges tid, efter at man stopper med at indtage planten.

  Man kan læse mere om Epstein-Barr Virus her

  http://www.helseurt.com/epstein-barr-vi ... onukleose/

  Man kan læse en kostplan mod Me og EBV i følgende bog, som også kan lånes på biblioteket - men der er lang ventetid.

  https://www.saxo.com/dk/den-medicinske- ... 8702205626
 • Indstillinger
  Hej
  Jeg fik ebv, da jeg fik monokolose i 1983 smittet af min lille søn som fik det i dagplejen. Det udviklede sig til Me. Blev aldrig rask, fik pension i 1998 med 7 år tilbagevirkende.
  Nu har jeg fået konstanteret Waldenstrøm marcoglobuline en sjælden varian at lymeknudekræft. Det B cellerne der er angrebet i både WM og i ME.
  Så pas godt på jer selv. EBV kan ligge i kroppen i op til 25 år, og bryde frem.
Log in eller Registrér for at kommentere.