Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Bryster

Redigeret 25 maj, 2016, 07:04 i Åben debat for kvinder
Hej.
Jeg er en pige på 21 år og jeg har nu i nogle år haft ondt i min ryg og skulder. Jeg mistænker at mine bryster er en del af skylden. Jeg bruger en H75, og jeg er 167 høj og vejrer omkring 80 kg. + så er mine bryster ikke lige store (hvilket jeg er ked af).
Jeg har tænkt at ville gå til lægen med det, men ville ikke gøre det, hvis det bare er mig der piver lidt. Kan der gøres noget ved det ? (Jeg har prøvet at gå til fys med min ryg, og har holdt fast i mine øvelser, men det virker ikke optimalt på min ryg + det blev meget dyrt til sidst).

Spørgsmålet er om det der kan gøre noget ved det, eller er det "bare" mig der piver og måske skal gøre en større indsats i fitness ?

- Henriette

Kommentarer

 • Indstillinger
  Selvfølgelig bør du gå til lægen og der fremlægge problemet.

  Det er der - og kun der - du vil kunne få en saglig/faglig vurdering af dine problemer. Der er da mange, der netop har så store bryster, at det skader både ryg og nakke.

  Nu ved jeg jo ikke, om du har talt med fysioterapeuten om problemet, for en sådan burde faktisk også være uddannet til at kunne se, om det netop er brysterne, der kan være problemet, men desværre har jeg også oplevet fysioterapeuter, der kun gøre lige præcis det, der står i henvisningen - og intet andet.

  Forskellig størrelse på bryster er meget almindeligt - men, hvis forskellen er meget markant, kan dt også være en årsag til dine ryg/nakke problemer.

  Men klart - tal med lægen om det; forlang evt en henvisning til en specialist.

  Muligvis det også kan handle om, at du skal have faglig rådgivning til den rette BH, men også det kan du tale med lægen om.
Log in eller Registrér for at kommentere.