Hjem Smerte Kroniske smerter

Brækket haleben - hvor længe gør det ondt?

Redigeret 28 marts, 2016, 02:12 i Kroniske smerter
Hejsa

I forbindelse med min søns fødsel for fire år siden, beskadigede jeg halebenet.
Det blev aldrig fastslået, om det var brækket eller forstuvet, men jeg havde voldsomme smerter, og kunne ikke selv rejse mig fra siddende stilling.

Det blev bedre i løbet af et par måneder, men jeg har stadig dagligt ondt i halebenet, når jeg sidder for længe, eller hvis jeg til træning forsøger at lave sit-ups.

Jeg kan Google og læse en masse, men ikke rigtigt hvor længe det "plejer" at gøre ondt. De fleste steder står der "op til et år".
Jeg tænker om lægen vil henvise mig til videre undersøgelse, da jeg er bekymret for om det er brækket og groet helt skørt sammen.

Kommentarer

 • Jeg oplevede det samme da jeg fødte min datter for 14 år siden.
  Jeg havde også slemme smerter i flere år, jeg prøvede fysioterapi og fik også lagt smertefulde blokader, uden at det blev bedre.
  Jeg blev så henvist til en specialist på området, som ville operere mig.
  Jeg gik så på nettet og læste en masse omkring operationer af halebenet, jeg kunne gang på gang læse at det sjældent blev bedre efter disse operationer, så jeg endte med at sige nej tak.
  Mit haleben er dog blevet bedre i løbet af de sidste 4-5 år, for mit vedkommende har det hjulpet at jeg siden hen har taget 10 kg på.
  Jeg kan dog stadig godt have ondt indimellem, og jeg kan stadig heller ikke sidde ned i timevis.
  Jeg købte den gang en skum pude med hul i midten, den var i mange år min faste følgesvend...
Log in eller Registrér for at kommentere.